Bono και Lady Gaga ερμηνεύουν μαζί το οσκαρικό "Shallow"

(VIDEO) Η μεγάλη έκπληξη των U2 στο Sphere
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μία μεγάλη έκπληξη επεφύλαξαν οι U2 στο κοινό που πήγε να παρακολουθήσει τη συναυλία τους την περασμένη Τετάρτη στο Sphere του Las Vegas.

Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια Lady Gaga εμφανίστηκε κάποια στιγμή στη σκηνή και άρχισε να τραγουδάει με τον επικεφαλής του συγκροτήματος, Bono.

Μαζί ερμήνευσαν το βραβευμένο με Όσκαρ τραγούδι Shallow, καθώς και τα κομμάτια των U2, All I Want Is You και I Still Haven’t Found What I’m Looking For. Την ώρα της ερμηνείας τους, κοινά τους πλάνα με διαφορετικούς φωτισμούς προβαλλόντουσαν σε μία μεγάλη οθόνη, που βρισκόταν εντός του πολύ εντυπωσιακού χώρου.



Όπως αναφέρει το Variety, ο Bono έδωσε ένα tip για το τι θα ακολουθήσει, επισημαίνοντας ότι είναι η πιο τολμηρή και γεμάτη ζωή γυναίκα που έχει συναντήσει ποτέ, χαρακτηρίζοντάς της «θεϊκή». Τότε η Gaga εμφανίστηκε στη σκηνή με μαύρο δερμάτινο μπουφάν και μαύρα γυαλιά ηλίου.



Οι U2 βρίσκονται στο Las Vegas εδώ και καιρό, καθώς έχουν ξεκινήσει τη συνεργασία τους με τον συγκεκριμένο μουσικό χώρο, για μία σειρά εμφανίσεων με τίτλο UV Achtung Baby Live at Sphere. Ενώ αρχικά η συμφωνία τους ήταν για 25 συναυλίες, προστέθηκαν ακόμα 11 στη λίστα για το 2024 και έτσι ο Bono με την παρέα του θα περάσουν τους επόμενους μήνες στη Νεβάδα, καθώς έχουν να φέρουν εις πέρας συνολικά 36 εμφανίσεις.



Η συνεργασία με την Lady Gaga είναι πιθανόνα κανονίστηκε κάποια στιγμή τυχαία, καθώς και η ίδια εμφανίζεται αυτή την περίοδο στο Las Vegas, ενώ πριν από 2 εβδομάδες είχε παρακολουθήσει τη συναυλία τους. Το κοινό απόλαυσε αυτή την έκπληξη, την οποία σίγουρα δε μπορούσε να φανταστεί πως θα του συνέβαινε και καταχειροκρότησε τα ντουέτα των δύο καλλιτεχνών. Οι καλλιτέχνες είχαν εμφανιστεί ξανά μαζί πριν από μήνες στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης.

Πριν από λίγες ημέρες η Lady Gaga τραγούδησε στη σκηνή και με τους Rolling Stones με το τραγούδι Sweet Sounds of Heaven που περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ των «γερόλυκων» της ροκ " Hackney Diamonds".


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!