Η Αριάνα Γκράντε πληρώνει τα έξοδα κηδείας των θυμάτων του Μάντσεστερ

Η Αριάνα Γκράντε έχει δημιουργήσει λογαριασμό και τα χρήματα θα πάνε στις οικογένειες των 22 ανθρώπων που έφυγαν απ’ τη ζωή.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την παραπάνω είδηση μεταφέρουμε από την Daily Mail. Σύμφωνα με αυτήν η τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε θα πληρώσει τα έξοδα κηδείας των θυμάτων του Μάντσεστερ και θα ενισχύσει και τις οικογένειές τους με λογαριασμό που έχει ανοίξει. Προς το παρόν πάντως δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Η Αριάνα Γκράντε επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες χθες, συγκλονισμένη απ’ το τρομακτικό χτύπημα του βομβιστή αυτοκτονίας που σκότωσε 22 άτομα στη συναυλία της στο Μάντσεστερ της Βρετανίας. Κάποιοι κάνουν λόγο πως η ίδια σκέφτεται να ματαιώσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία.

Πάντα στην Daily Mail φιγουράρει φωτογραφία της 23χρονης ποπ σταρ να κατεβαίνει τα σκαλιά ενός ιδιωτικού αεροπλάνου σε αεροδρόμιο της πόλη της, το Μπόκα Ρατόν της Φλόριντα, και να την υποδέχονται συγγενικά πρόσωπα. Είναι έκδηλη η στεναχώρια της και με θλίψη χαιρετά τον σύντροφό της, επίσης καλλιτέχνη, τον ράπερ Μακ Μίλερ.

Η μόνη δήλωση της Αριάνα Γκράντε είναι αυτή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!