Το μήνυμα της Ariana Grande

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι σοκαρισμένη, ενώ πλήθος καλλιτεχνών στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Ariana Grande έστειλε το δικό της μήνυμα, μετά τη βομβιστική επίθεση, που σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά το τέλος της συναυλίας της στο Manchester, σκοτώνοντας 22 άτομα κι αφήνοντας 59 τραυματίες.

Η Ariana Grande είχε μόλις ολοκληρώσει τη συναυλία της στο Manchester Arena της Αγγλίας, όταν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να κατακλύζονται από ειδήσεις και φωτογραφίες θαυμαστών της, που έφευγαν από το χώρο σε κατάσταση πανικού, έχοντας ακούσει δυνατές εκρήξεις.

Η έκρηξη σημειώθηκε στο φουαγιέ του σταδίου, ενώ το κοινό αποχωρούσε, αγόραζε αναμνηστικά και γονείς είχαν συγκεντρωθεί για να πάρουν τα παιδιά τους, καθώς η Ariana Grande είναι αρκετά δημοφιλής στο εφηβικό κοινό.

Η Ariana Grande έγραψε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook: «Είμαι συντετριμμένη. Απ’ τα βάθη της καρδιάς μου, λυπάμαι τόσο πολύ. Δεν έχω λόγια».
brokenarianna.jpg
Παράλληλα, αρκετοί ακόμα καλλιτέχνες ξεκίνησαν να εκφράζουν τη θλίψη τους για το σοκαριστικό περιστατικό. Taylor Swift, Liam Gallagher, Harry Styles, The Courteener, Kylie Minogue, La Toya Jackson, Lorde, Nicki Minaj και πολλοί άλλοι στέλνουν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης προς τις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και την ίδια την Ariana Grande.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!