Αυτοκτόνησε ο 17χρονος γιος της Σινέντ Ο΄ Κόνορ

Τραγωδία για τη γνωστή τραγουδίστρια
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
09/01/2022

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Μακρής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μια ανάρτησή της στο twitter η τραγουδίστρια Σινέντ Ο' Κόνορ ανακοίνωσε την αυτοκτονία του γιου της Σέιν, ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν δύο μέρες από το Δουβλίνο όπου διέμενε.

«Ο υπέροχος γιος μου, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τελειώσει την επίγεια μάχη του σήμερα και βρίσκεται με τον Θεό. Ελπίζω να αναπαυτεί εν ειρήνη και κανένας να μην ακολουθήσει το παράδειγμά του. Μωρό μου, σε αγαπώ τόσο πολύ. Σε παρακαλώ, αναπαύσου εν ειρήνη»

Ο Σέιν είχε εξαφανιστεί την Πέμπτη από το Δουβλίνο με τη μητέρα του να του απευθύνει έκκληση μέσω Twitter να μην κάνει κακό στον εαυτό του.

«Σέιν η ζωή είναι πολύτιμη. Ο Θεός δε σου έδωσε αυτό το όμορφο χαμόγελο άδικα. Ο κόσμος μου θα καταρρεύσει χωρίς εσένα. Είσαι η καρδιά μου. Σε παρακαλώ μην την κάνεις να σταματήσει. Μην κάνεις κακό στον εαυτό σου».

Εκπρόσωπος της οικογένειας ανέφερε: «Δυστυχώς, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο του Σέιν Ο’ Κόνορ. Ευγενικά ζητούμε για σεβασμό και εκτίμηση προς την Σινέντ, τον πατέρα του Σέιν και την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Μάλιστα η Ο' Κόνορ του αφιέρωσε ένα τραγούδι του Μπομπ Μάρλεϊ σημειώνοντας ότι θα είναι για πάντα μαζί.

Ενώ αγνοούνταν ο 17χρονος, η τραγουδίστρια είχε γράψει στο Twitter: «Σέιν, η ζωή σου είναι πολύτιμη. Ο Θεός δεν σμίλεψε αυτό το όμορφο χαμόγελο στο όμορφο πρόσωπό σου για το τίποτα. Ο κόσμος μου θα κατέρρεε χωρίς εσένα. Είσαι η καρδιά μου. Σε παρακαλώ μην την κάνεις να σταματήσει να χτυπά. Σε παρακαλώ, μην κάνεις κακό στον εαυτό σου. Πήγαινε στην αστυνομία και ας σε πάμε στο νοσοκομείο. Αυτό είναι ένα μήνυμα για τον γιο μου, τον Σέιν. Σέιν, δεν είναι πια αστείο όλο αυτό το να εξαφανίζεσαι. Με τρομάζεις πάρα πολύ. Θα μπορούσες σε παρακαλώ να κάνεις το σωστό και να παρουσιαστείς σε ένα τμήμα . Αν είσαι με τον Σέιν, σε παρακαλώ κάλεσε την αστυνομία για την ασφάλειά του».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!