Το Τραγούδι Της Εβδομάδας: Υou’re The Best Thing About Me

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Με πολιτικά μηνύματα κατά του νέου προέδρου της Αμερικής και τις επιπτώσεις της εκλογής του στον πλανήτη.
10/09/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Αλεξίου
TAGS
Αυτά θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το νέο άλμπουμ των U2 που κυκλοφορεί σύντομα! Με την κίνησή τους αυτή οι U2 φαίνεται ότι επιχειρούν να ανακτήσουν το χαμένο ενδιαφέρον μερίδας των οπαδών τους που είναι δυσαρεστημένοι και κατηγορούν το συγκρότημα από το Δουβλίνο για τις σχέσεις του με τα μεγάλα συμφέροντα.

Η δισκογραφία τους, 37 χρόνια μετά το πρώτο τους άλμπουμ «Boy» του 1980, έχει γίνει πλέον αραιή. Έτσι κάθε καινούργιο άλμπουμ των βετεράνων πλέον U2 παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο γεγονός.

Οι Ιρλανδοί σούπερσταρ τρία χρόνια μετά το δίσκο τους Songs Of Innocence με τις πρώτες επιρροές και εμπειρίες του γκρουπ από τα τέλη των 70ς και τις αρχές των 80ς, ανακοίνωσαν στους New York Times την κυκλοφορία του νέου και 14ο στούντιο άλμπουμ τους Songs Of Experience την 1η Δεκεμβρίου, σε παγκόσμια κυκλοφορία. Η είδηση αυτή έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους οπαδούς τους που διψούν για νέο υλικό και τα εκατοντάδες fan clubs του συγκροτήματος, καθώς κατάφεραν να προλάβουν να το ολοκληρώσουν ώστε να κυκλοφορήσει μέσα στο Δεκέμβριο όπου η εορταστική περίοδος ενισχύει τις πωλήσεις άλμπουμ κατά παράδοση.
U2 - single cover.jpg
Την Τετάρτη οι U2 έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακόμη καινούργιο τραγούδι τους από το πολυαναμενόμενο νέο δίσκο τους, το Υou’re The Best Thing About Me.
U2 - NEW PHOTO IN STUDIO.jpg
Οι U2 μίλησαν για το στιχουργικό περιεχόμενο του Songs Of Experience, λέγοντας ότι είναι πολιτικό: «οι πρόσφατες εκλογές στις Η.Π.Α. ήταν ένα σοκ για όλους, Αμερικάνους και Ευρωπαίους», σχολίασε ο Bono, προσθέτοντας ότι ο δίσκος «είναι η αντίδρασή μας σε αυτό το σοκ». Ο δε Edge πρόσθεσε μια άλλη οπτική, αποκαλύπτοντας ότι τους απασχόλησε αν αυτός τους ο δίσκος θα μπορεί να παιχτεί και σε ένα μπαρ όπου συχνάζουν οι 25άρηδες του σήμερα.

Το νέο άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο, cd και digital download.
U2 - NEW ALBUM COVER.jpg
Ακούστε εδώ το Υou’re The Best Thing About Me

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

test682912307