Αναστασία Έδεν - «Του έρωτα όλα τα φίλτρα»

(NEW DIGITAL SINGLE) Ο συνθέτης Άρης Βλάχος και ο Μάνος Ελευθερίου παρουσιάζουν την Αναστασία Έδεν, μια νέα ερμηνεύτρια με σπάνιες φωνητικές ικανότητες.
Το πρώτο δείγμα της συνεργασίας τους είναι «Του έρωτα όλα τα φίλτρα». Ένα τραγούδι συμπορευόμενο του έρωτα και των ημερών με μακρά πνοή. Η συνολική δισκογραφική δουλειά των Άρη Βλάχου, Μάνου Ελευθερίου & Αναστασίας Έδεν αποτελεί μια μουσική πρόταση με τραγούδια που άλλοτε ακουμπάνε σε μια συμφωνική μεγαλοπρέπεια προκαλώντας ψυχική ανάταση και άλλοτε στην απόλυτη απλότητα, θυμίζοντας μουσικές καρικατούρες.

Με γνώμονα πάντα τον έρωτα και την αισθητική, η δουλειά αυτή εναρμονίζει το σύγχρονο με το κλασσικό, το παλιό με το νέο. Η σύμπνοια και ο κοινός καλλιτεχνικός κώδικας μεταξύ των δημιουργών και της Αναστασίας Έδεν οδηγούν σε νέα μονοπάτια που έχουν τις βαθιές τους ρίζες στην Ελλάδα. Ένα τραγούδι προπομπός της δισκογραφικής δουλειάς που πρόκειται να κυκλοφορήσει και η οποία θα αποτελείται από εννιά τραγούδια σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου και ένα της αδερφής του, Αγγελικής Ελευθερίου.

Ο Άρης Βλάχος


Σε σύνθεση και ενορχήστρωση του Άρη Βλάχου, ο οποίος έχει πάρει δίπλωμα πιάνου στο Ωδείο Αθηνών και στο UCE της Αγγλίας. Στην επαγγελματική του πορεία έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής και του θεάτρου. Έχει αναλάβει τη μουσική διεύθυνση σε διάφορες παραστάσεις και μουσικά προγράμματα με κορυφαίες στιγμές την τελετή λήξης των Special Olympics in Athens στο Καλλιμάρμαρο, το Ηρώδειο με την παράσταση «Όσα ‘κάψαν το σανίδι» και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με την παράσταση «Η εκατομμυριούχος». Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με την ομάδα Ελληνικού Μουσικού Θεάτρου Σπείρα Σπείρα και τον Σταμάτη Κραουνάκη ως ενορχηστρωτής, διευθυντής ορχήστρας και συνθέτης.

Η Αναστασία Έδεν


Ανάμεσα στις δραστηριότητες της Αναστασίας Έδεν περιλαμβάνονται συμμετοχές σε παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, σε μουσικές -θεατρικές παραγωγές, σε συνεργασία με σκηνοθέτες, όπως οι Μιχαήλ Μαρμαρινός, Κάρμεν Ρουγγέρη, Νίκος Κούνδουρος, σε παραστάσεις των Σταμάτη Κραουνάκη και Γιάννη Μαρκόπουλου και σε συναυλίες των Γιώργου Νταλάρα, Ορφέα Περίδη & Μελίνας Κανά, Νίκου Ξυδάκη.

Η Αναστασία Έδεν έχει εμφανιστεί στο πλαίσιο εκδηλώσεων της Ορχήστρας των Χρωμάτων, της Βυζαντινής Χορωδίας του Λυκούργου Αγγελόπουλου και άλλων πολλών.

Αναστασία Έδεν - «Του έρωτα όλα τα φίλτρα» | Εξώφυλλο
anastasia eden tou erota ola ta filtra Cover Digital Single

 

Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

• Κατεβάστε το «Του έρωτα όλα τα φίλτρα» από Amazon

• Κατεβάστε το «Του έρωτα όλα τα φίλτρα» από Google Store

• Ακούστε το «Του έρωτα όλα τα φίλτρα» από Spotify

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

test1155362602