Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ο Τραμπ παραμένει ένας ηλίθιος

Ο Ρομπερτ ντε Νίρο για τον Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Fulfillment Fund, που προωθεί την τριτοβάθμια εκπαίδευση.
15/03/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στόλισε με κοσμητικά επίθετα τον  Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.


Την ίδια νύχτα που ο Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποιούσε την πρώτη επίσημη επίσκεψή του στο Λος Άντζελες από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην άλλη πλευρά της πόλης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Fulfillment Fund δήλωσε στην ομιλία του:

«Η εκπαίδευση σε κολέγια είναι σημαντική, αλλά η εκπαίδευση χωρίς ανθρωπιά είναι αμάθεια. Κοιτάξτε τον Πρόεδρό μας. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνιας, έχει λάβει ποιοτική εκπαίδευση, αλλά παραμένει ένας ηλίθιος».

Όταν ένας από τους ακροατές αντέδρασε ο Ντε Νίρο συνέχισε για τον Τραμπ: «Όχι, μη γιουχάρεις φίλε μου. Αυτή είναι η αλήθεια. Πρέπει να κάνουμε κάτι γι αυτό, συγγνώμη. Δεν έχει καμία αίσθηση ανθρωπιάς ή συμπόνιας... Αλλά όσο η ηγεσία της χώρας μας είναι τόσο φρικτή και τόσο διεφθαρμένη, θα μιλάω ανοιχτά όπου βρίσκομαι. Η σιωπή ενάντια σε έναν τέτοιο κακοποιό σε κάνει συνένοχο και απόψε, είναι η κατάλληλη στιγμή, γιατί ο Τραμπ αντιμετωπίζει την εκπαίδευση ως παπαγαλία, έναν τρόπο να αποκτάς χρήματα σε βάρος των κορόιδων».

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!