Οι μαγειριές της Φωτεινής Βελεσιώτου

«Είμαι λάτρης του καλού φαγητού, μαγειρεύω με επιμέλεια και αγάπη ακολουθώντας τις συνταγές της μητέρας μου».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το «Ένα εικοσιτετράωρο με τον/την» της Καθημερινής είναι μια ευρηματική στήλη όπου «αποκαλύπτε»ι την καθημερινότητα και μαζί και την προσωπικότητα των ανθρώπων που φιλοξενεί.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου μίλησε για το το δικό της 24ωρο στην Γιούλη Επτακοίλη.

Σας μεταφέρω ένα νόστιμο απόσπασμα:

11.00 - 13.00
Επικοινωνώ με δικούς μου ανθρώπους και επειδή είμαι λάτρης του καλού φαγητού, μαγειρεύω με επιμέλεια και αγάπη. Μαγειρεύω, ακολουθώντας τις συνταγές της μητέρας μου γεμιστά, μουσακά, παστίτσιο, γιουβαρλάκια, γαριδόσουπα, μυδοπίλαφο, πλιγούρι με δυόσμο και φρέσκα κρεμμυδάκια. Όταν βρίσκω καλά ψάρια, τα τηγανίζω ή τα ψήνω και γίνονται υπέροχα. Επίσης μ’ αρέσει πολύ να κατασκευάζω μικρά αντικείμενα. Χρησιμοποιώ υλικά που βρίσκω στη θάλασσα, στα ποτάμια και με αυτά φτιάχνω μόμπιλ, φωτιστικά και διακοσμητικά. Φτιάχνω μπεγλεράκια και αναπτήρες και τα χαρίζω σε αγαπημένους μου ανθρώπους. Ολα αυτά τα φτιάχνω ακούγοντας είτε ραδιόφωνο είτε δίσκους. Η μουσική είναι πηγή ενέργειας για εμένα. Μου είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να ασχολούμαι με τα λουλούδια που έχω στο μπαλκόνι μου, ένας μικρός κήπος ανθίζει εκεί έξω, δίπλα μου, που τον φροντίζω με αγάπη και στοργή σε καθημερινή βάση.

13.00 - 14.00
Ώρα για απόλαυση. Ένα τσιπουράκι είναι ωραίο, όταν φτιάχνεται από βιολογικά σταφύλια, απ’ τον γιο μου. Το φαγητό μου στη συνέχεια το συνοδεύω με λευκό κρασάκι. Πριν κοιμηθώ μ’ αρέσει να ακούω χαλαρή μουσική, όπως Χατζιδάκι και κλασική μουσική.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!