Η Sinead O’Connor μιλά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας

(VIDEO) Η Sinead O’Connor «ανοίχτηκε» και μίλησε για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει, στην εκπομπή του Dr Phil.
Τα θέματα της Ιρλανδής τραγουδίστριας είναι γνωστά, καθώς έχει διαγνωστεί ως διπολική στο παρελθόν, ενώ πρόσφατα, μέσω ενός βίντεο που είχε αναρτήσει, μίλησε και για τις αυτοκτονικές τάσεις που είχε.

Κατά τη διάρκεια του σόου, η Sinead O’Connor εξομολογήθηκε -μεταξύ άλλων- στον ψυχολόγο - παρουσιαστή πώς η μάχη της με την ασθένεια επηρέασε την οικογενειακή της ζωή.

«Αγαπώ την οικογένειά μου και δεν τους κατηγορώ. Δεν είναι εύκολο για τις οικογένειες με ψυχικά ασθενείς» είπε.

Η τραγουδίστρια επίσης δήλωσε πως αυτή τη στιγμή δεν αισθάνεται άρρωστη, αλλά στο παρελθόν αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει αρκετές φορές μέσα σε ένα χρόνο.

Μίλησε για την επίδραση που είχε στην ψυχική της υγεία μια ολική υστερεκτομή που έκανε το 2015. «Μου είπαν να φύγω απ’ το νοσοκομείο δυο μέρες μετά την επέμβαση, με Tylenol και καθόλου υποκατάστατα ορμονών, όπως και καμία καθοδήγηση ως προς το τι θα μπορούσε να μου συμβεί. Ήρθα σε χειρουργική εμμηνόπαυση. Οι ορμόνες ήταν παντού κι έτσι απέκτησα αυτοκτονικές τάσεις».

Συζητώντας για τη σχέση της με τη μητέρα της, την οποία κατηγορεί για κακοποίηση, ως παιδί, η Sinead O’Connor ανέφερε πως ένιωθε να τη μισεί, όταν εκείνη την κλωτσούσε, της έλεγε πως είναι σατανική κι ότι δε θα έπρεπε να είχε γεννηθεί, αλλά πρόσθεσε πως δεν της αρέσει που δεν κατάφερε να την αγαπήσει και να τη φροντίσει. «Θα την είχα φροντίσει ακόμα κι αν ήταν το απόλυτο τέρας» κατέληξε.

Η Sinead O’Connor δήλωσε επίσης πως στο απόγειο της φήμης της αισθανόταν σαν απατεώνας και δεν κατανοούσε γιατί ο κόσμος αγαπούσε τη μουσική της.

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

test1035910009