Μπεγνής: «Είμαστε η χώρα της ταμπέλας, είμαι straight, gay, είμαι influencer»

«Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του δεν αφορά τον κόσμο».
18/02/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Μέμος Μπεγνής παραχώρησε συνέντευξη στη Φωφώ Μπόνιου και το Έθνος.

Αφορμή η επιστροφή του στην τηλεόραση στο καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», οι παραστάσεις του στο «El Conviento Del Arte» Παρασκευές και Σάββατα καθώς και η συμμετοχή του στο μεγάλο αφιέρωμα στη «Φίνος Φιλμ», στο «Άλσος» που θα ακολουθήσει...

Σας μεταφέρουμε ένα μικρό απόσπασμα της συνομιλίας του Μπεγνή με τη δημοσιογράφο:

Οι συζητήσεις είτε στο πλαίσιο συνεντεύξεων είτε στην τηλεόραση περί σεξουαλικού προσανατολισμού είναι κάτι που πρέπει να γίνεται;
Δεν πρέπει να γίνονται, είναι λίγο προσωπικό το θέμα. Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του δεν αφορά τον κόσμο. Είναι και αυτό στο πλαίσιο της κλειδαρότρυπας. Δεν καταλαβαίνω γιατί στην Ελλάδα είναι τόσο μεγάλο θέμα, ενώ στο εξωτερικό είναι αδιάφορο. Η Ελλάδα είναι χώρα της ταμπέλας, είμαι straight, είμαι gay, είμαι influencer. Η αγάπη δεν έχει φύλο ή χρώμα. Δεν είμαστε ακόμα ώριμοι για να το ενστερνιστούμε.

Ο Μέμος από τον Μπεγνή τι διαφορά έχει;
Όχι τόσο μεγάλη. Η διαφορά είναι ότι η εικόνα μου προς τα έξω είναι μια εικόνα πιο σοβαρή, πιο απόμακρη. Όταν κάποιοι με γνωρίζουν λένε δεν έχεις καμία σχέση με αυτό που σου έχουν περάσει. Βασικά με τους φίλους μου γελάμε πολύ, κάνουμε βλακείες, είμαι πάρα πολύ παιδί, παρά τα 44 χρόνια μου. Στο σπίτι μου έχω πορτρέτα του Μίκυ, φιγούρες της Ντίσνεϊ, ταινιοθήκη μεγάλη, πάνω από 40 επιτραπέζια. Μου αρέσει να μη χάσω το παιδί που έχω μέσα μου.

Η οικογένεια, ο γάμος, ένα παιδί είναι στα σχέδιά σας;
Όχι, καθόλου, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω γάμους και παιδιά, γιατί ενώ αγαπώ πολύ τα παιδιά, δεν θα ήθελα δικά μου παιδιά, δεν είμαι το στυλ του οικογενειάρχη, δεν μπορώ να ζω με έναν άνθρωπο στο σπίτι, δεν μπορώ τη συγκατοίκηση.

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates