Σεξ & βία σε παράσταση με την Κέιτ Μπλάνσετ προκαλούν λιποθυμίες

Ακραίες σκηνές βίας, βασανισμού και σεξουαλικών οργίων σε παράσταση του Εθνικού Θεάτρου του Λονδίνου.
Όσα συμβαίνουν στο έργο «When We Have Sufficiently Tortured Each Other» (Όταν έχουμε πια βασανίσει αρκετά ο ένας τον άλλον) του Εθνικού Θεάτρου του Λονδίνου, με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Κέιτ Μπλάνσετ, διχάζουν το θεατρόφιλο κοινό της Βρετανίας.

Όπως αναφέρουν οι Times, στην πρεμιέρα της παράστασης, μία ηλικιωμένη γυναίκα λιποθύμησε και διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Οι σκηνές του έργου που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων sex toys, άγριο όργιο σε αυτοκίνητο και αρκετή βία κατά των γυναικείων χαρακτήρων χαρακτηρίζονται από πολλούς ως απόλυτα ακατάλληλες και πρωτοφανείς για τα θεατρικά χρονικά.
blanchet1
Όπως σημειώνει μεταξύ η Daily Mail, το Εθνικό Θέατρο της Βρετανίας αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση και να στείλει e-mail στους κατόχους εισιτηρίων ότι το έργο περιλαμβάνει σκηνές αυστηρά για ενήλικους, που ενδέχεται να προκαλέσουν «αναστάτωση», ενώ απαγορεύουν ρητά και κατηγορηματικά τη λήψη φωτογραφιών από την παράσταση.

Το έργο βασίζεται στη νουβέλα του Σάμιουελ Ρίτσαρντσον, «Πάμελα» που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1740 και αναφέρει την ιστορία «έξι χαρακτήρων που παρασύρονται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι σεξουαλικής κυριαρχίας και υποταγής».

Η σκηνοθεσία είναι της Κέιτι Μίτσελ και μαζί με την Μπλάνσετ, στο ντεμπούτο της στο Εθνικό Θέατρο, πρωταγωνιστεί και ο σταρ του «Game of Thrones», Στίβεν Ντιλέιν

Η Μπλάνσετ μιλώντας στον Guardian υπερασπίστηκε την παράσταση: «Πάντα έβλεπα το θέατρο ως πρόκληση. Ορισμένοι μπορεί να εξοργιστούν, άλλοι να σαστίσουν, άλλοι να ενθουσιαστούν. Πάντα η συζήτηση μετά την παράσταση είναι και η πιο σημαντική».

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!