«Ο άνθρωπος της καρπαζιάς» επιστρέφει έγχρωμος

(ΕΓΧΡΩΜA TRAILERS & PHOTOS) Η κλασική ελληνική ταινία πήγε στο Χόλυγουντ επιχρωματίστηκε και προβάλλεται ανανεωμένη.
20/10/2017
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία από τις πιο κλασικές και αγαπημένες κωμωδίες του ελληνικού κινηματογράφου, «Ο άνθρωπος της καρπαζιάς», έρχεται για να βάλει χρώμα στο Σαββατόβραδό μας, στις 21 Οκτωβρίου και ώρα 21.00.

Μετά από την Α’ έγχρωμη προβολή ελληνικών ταινιών όπως, η κωμωδία «Ο Μπακαλόγατος - της Κακομοίρας», «Η γυνή να φοβήται τον άνδρα», ο ΑΝΤ1 επιστρέφει με μία ακόμη επιχρωματισμένη ελληνική ταινία, σε αποκλειστική μετάδοση.

Σύγχρονη αισθητική, αν την προτιμάτε, σε μια κλασική κωμωδία του 1969, σε παραγωγή Καραγιάννη - Καρατζόπουλου, με αγαπημένους ηθοποιούς όπως οι Κώστα Βουτσάς, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Νίκος Ρίζος, Ξένια Καλογεροπούλου και πολλούς άλλους, αυτή τη φορά «χρωματιστούς».

Για να σας θυμίσουμε την υπόθεση, το κεντρικό πρόσωπο της ταινίας είναι ένας ασήμαντος ανθρωπάκος, που όλοι στη γειτονιά τον έχουν του χεριού τους... Έρχεται, όμως, η ώρα που «οι βασανιστές» του την πληρώνουν ακριβά, αφού πέφτουν θύματα της ίδιας τους της φάρσας. Του δίνουν ασπιρίνες, λέγοντάς του ότι είναι ένα φάρμακο για να γίνει υπεράνθρωπος. Εκείνος όμως πείθεται από το ψέμα τους και ξαφνικά αποκτά όλες τις δυνάμεις που του χρειάζονται για να εκδικηθεί...

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επιχρωματισμός της ταινίας έγινε στα West Wing Studios, στο Ηollywood της California. Αν πάλι προτιμάτε την ασπρόμαυρη εκδοχή, μια και κάποια πράγματα είναι ωραίο να φέρουν την ατμόσφαιρα της εποχής τους, δείτε τουλάχιστον την άρτια από τεχνικής άποψης απόδοση της ταινίας.

Κωμωδία, παραγωγής (1969): Καραγιάννης - Καρατζόπουλος

Διάρκεια: 94’
Σενάριο: Γιώργος Λαζαρίδης
Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης

Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Νίκος Ρίζος, Ξένια Καλογεροπούλου, Νίκος Νικολαϊδης, Λαυρέντης Διανέλλος, Θόδωρος Έξαρχος, Γιώργος Παπαζήσης, Ιάκωβος Ψαράς, Γιώργος Κατσαρός, Νίκος Παπαναστασίου

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!