Το ταξίδι στον πολύχρωμο και λαμπερό κόσμο της 3ΙΝΑ συνεχίζεται…

Επόμενος σταθμός: Το νέο e-shop του αγαπημένου μας beauty brand.Φεβρουάριος, ο μήνας των ερωτευμένων.
13/02/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Και οι γυναίκες κάθε ηλικίας έχουν έναν ακόμα λόγο να νιώθουν ερωτευμένες, γιατί από σήμερα θα μπορούν πλέον να αγοράζουν τα αγαπημένα τους προϊόντα μακιγιάζ 3ΙΝΑ (προφέρεται ΜΙΝΑ) και online, πραγματοποιώντας τις αγορές τους απλά, γρήγορα και με ασφάλεια!

Η 3ΙΝΑ, το αγαπημένο beauty brand, λανσάρει το νέο πρωτοποριακό της e- shop στην ιστοσελίδα www.3ina.com όπου, γυναίκες που θέλουν όχι μόνο να δείχνουν αλλά και να αισθάνονται όμορφες, μπορούν να ανακαλύψουν όλα τα αυθεντικά προϊόντα 3ΙΝΑ σε ποικιλία χρωμάτων και αποχρώσεων καθώς και τις νέες και limited edition συλλογές αλλά και πληροφορίες για όλες τις νέες τάσεις ομορφιάς με έμφαση στην ελευθερία έκφρασης που είναι άλλωστε και η φιλοσοφία του brand.

Όλα τα προϊόντα 3INA διατίθενται σε super τιμές και super ποιότητα, ενώ αρκούν μόλις μερικά κλικς για να τα βρεις έξω από την πόρτα σου, καθώς το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα πραγματοποιεί αποστολές σε όλη την Ελλάδα.
shop micro
Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως τα προϊόντα 3ΙΝΑ παρασκευάζονται στην Ευρώπη, ενώ το γεγονός πως είναι cruelty-free και paraben-free, είναι ένας ακόμα καλός λόγος για να τα προτιμήσεις!
Μέχρι στιγμής, καταστήματα 3ΙΝΑ μπορείς να βρεις στο The Mall Athens, στο Χαλάνδρι και στον Κορυδαλλό.

#3INA #3INAGREECE #ALLTHECOLORS

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!