Η σπάνια φωτογραφία της Αθήνας του 1967 στο νέο λεύκωμα του Ringo Starr

(PHOTOS) Ο Ringo Star κυκλοφορεί την φωτογραφική του συλλογή Another Day In The Life - Αποκλειστικές φωτογραφίες από την κυκλοφορία του βιβλίου.
Μετά την επιτυχημένη εκδοχή των Postcards From The Boys (2003) και Photograph (2013), ο Ringo Starr εμφανίζει για πρώτη φορά τα αρνητικά της φωτογραφικής του μηχανής, στην τρίτη έκδοση λευκωμάτων του, παρουσιάζοντας μια ανέκδοτη συλλογή από τις φωτογραφίες του. Κάθε φωτογραφία συνοδεύεται τις δικές του σκέψεις με αρκετό χιούμορ που τον διακρίνει και ανέκδοτα. Τίτλος της έκδοσης Another Day In The Life (από την Genesis).

Ο Ringo μας δείχνει μεταξύ άλλων φωτογραφιών τον George Harrison κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Μαϊάμι, τον Paul McCartney στο Παρίσι, τους John Lennon και Paul MCartney τραγουδούν στα Studios Abbey Road. Αυτά είναι μερικά από τα θέματα του φωτογραφικού λευκώματος που περιέχει επίσης εκπληκτικές εικόνες τοπίων κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του Ringo σε όλο τον κόσμο. Πριν 50 χρόνια, ο Ringo αποτύπωσε σε ασπρόμαυρες και έγχρωμες μεμβράνες και πειραματίστηκε με εφέ ψυχεδελικού πρίσματος.

Αντανακλώντας την αγάπη του για τη μουσική, τα ταξίδια και τη φύση o Ringo Starr μας δείχνει τον κόσμο όπως φαίνεται μέσα από τα μάτια του. Από το Λος Άντζελες μέχρι το Τόκιο και την Αθήνα, πολλές από τις φωτογραφίες του Ringo αποτυπώνουν την ιδιοσυγκρασία της ζωής. Άλλες φωτογραφίες έχουν ληφθεί πίσω από τις σκηνές κατά τη διάρκεια ιστορικών γεγονότων, όπως η αποδοχή του Ringo του βραβείου Grammy Lifetime Achievement και την επιστροφή του στο Plaza Hotel της Νέας Υόρκης, 50 χρόνια μετά που οι Beatles επισκέφθηκαν για πρώτη φορά τις ΗΠΑ. Με τον Paul McCartney, Joe Walsh και μια σειρά από φίλους All-Starr, μια άλλη μέρα στη ζωή του μοιράζεται τις προσωπικές στιγμές από τη θρυλική ζωή της μουσικής του και προσφέρει μια μοναδική και εμπνευσμένη ματιά στον κόσμο γύρω μας.

Το πορτοφόλιο του Ringo Star κυκλοφορεί μόνο 25 αριθμημένα αντίγραφα υπογεγραμμένα ιδιοχείρως. Ένα πιστοποιητικό γνησιότητας συνοδεύει τα έργα τέχνης. Το κόστος είναι 1.800 λίρες για κάθε μία από τις 25 υπογεγραμμένες κόπιες της έκδοσης αυτής.
Ringo John and Ringo
Ringo – George: Στα καμαρίνια του Hippodrome Theatre, στο Birmingham, Νοέμβριος 1963
Ringo paul and mal
Ringo - Paul and Mal: Ο Paul με τον Mal Evans στο V Hotel, στο Παρίσι, Ιανουάριος 1964
Ringo George
Ringo – George: Ο George στη Φλώριδα, Φεβρουάριος 1964
Ringo Paul and John
Ringo – Paul and John: Ο Paul με τον John στα Abbey Road Studios, Λονδίνο, 1964
Ringo Greece 1967
Ringo – Greece 1967: Η Αθήνα του 1967 μέσα από το φακό του Ringo
Ringo USA 1964
Ringo - USA: H Αμερική το 1964 μέσα από το τραίνο από την Ν. Υόρκη στην Ουάσιγκτον. Ringo - USA 1964
Ringo People
Ringo - People: Νέα Υόρκη, Φεβρουάριος 1964

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!