Γιάννης Κότσιρας: «Η ποιότητα πουλάει, δεν υπάρχει έντεχνο»

(ΣΠΑΝΙΟ VIDEO - ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Μια εφ’ όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη του ερμηνευτή, που έχει σήμερα τα γενέθλιά του.
05/10/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Θανάσης Γιώγλου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σαν σήμερα…


Στις 5 Οκτωβρίου 1969 γεννήθηκε στην Αθήνα ο Γιάννης Κότσιρας… Μπήκε στη δισκογραφία τον Ιούνιο του 1994 συμμετέχοντας με τέσσερα τραγούδια στη συλλογή «Ερωτικές καντάδες των Επτανήσων», που κυκλοφόρησε σε βινύλιο και cd.

«Αυτό μας έλειπε…»


Ανατρέχοντας, με αυτή την αφορμή, στο αρχείο, έπεσα πάνω σε μια εκπομπή, που ομολογώ πως είχα ξεχάσει. Στις 6 Μαρτίου 2005, πέντε μήνες μετά την κυκλοφορία του δίσκου του «30 + κάτι», ο Γιάννης Κότσιρας εμφανίσθηκε στην εκπομπή «Αυτό μας έλειπε» που παρουσίαζαν στον Alpha η Σοφία Αλιμπέρτη με τον Θανάση Πατρά.

Ήταν η εποχή των παραστάσεων του ερμηνευτή στο «Cine Κεραμεικός», μαζί με τον Μανώλη Φάμελλο, την Μελίνα Ασλανίδου και την Ραλλία Χρηστίδου. Εκεί πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής, ενώ, εκτός από την εφ ’όλης της ύλης συνέντευξη του Γιάννη Κότσιρα, προβλήθηκαν εκτενή αποσπάσματα από τις εμφανίσεις του στο χώρο. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε σχετικά με την περίφημη «κόντρα» μεταξύ «έντεχνων» και εμπορικών καλλιτεχνών, ο Γιάννης Κότσιρας απάντησε χαρακτηριστικά: «Εγώ πιστεύω ότι η ποιότητα είναι αυτή που πουλάει, διότι δεν υπάρχει έντεχνο…»

Η σκηνοθεσία της εκπομπής που μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη στο video ήταν του Σωτήρη Σταθάκη.

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!