To άλμα της φάλαινας που έγινε viral!

(VIDEO) Το σκάφος φαντάζει έρμαιο στις διαθέσεις της.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ευτυχώς βέβαια η φάλαινα ήθελε μάλλον να «παίξει» παρόλα αυτά το video είναι εντυπωσιακό και λίγο… θρίλερ!

Το «σκηνικό» κατεγράφη στα ύδατα της Καλιφόρνιας στον κόλπο Μοντερέι, που φιλοξενεί πολλά είδη θαλάσσιων θηλαστικών και αποτελεί το μεταναστευτικό μονοπάτι των γκρίζων φαλαινών που λατρεύουν τα άλματα έξω από το νερό και έχουν μήκος από 12 έως και 16 μέτρα…

Γι’ αυτό και οι λάτρεις του είδους συγκεντρώνονται εκεί για να απολαύσουν στιγμές σαν αυτήν.

Μάλλον την ίδια γνώμη δεν θα έχει και ο ανυποψίαστος ιδιοκτήτης του σκάφους «Baja Sueno» που «ταρακουνήθηκε» -σε όλα τα επίπεδα- αρκετά.

Ο φωτογράφος Ντάγκλας Κραφτ, που τράβηξε τις εικόνες και το video από ένα άλλο σκάφος με την και την βοήθεια της παρατηρήτριας φαλαινών Κέιτ Κάμινγκς, δήλωσε:

«Η φάλαινα είναι τεράστια! Αν ήμουν ο ψαράς, θα χρειαζόμουν σίγουρα καινούρια εσώρουχα… Ήταν διασκεδαστικό. Η φάλαινα είχε ήδη πλησιάσει πολλές φορές τον ψαρά. Αλλά μερικές φορές όταν οι φάλαινες βγαίνουν στην επιφάνεια κατευθύνονται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση όταν είναι κάτω από το νερό για το επόμενο άλμα τους. Σκέφτηκα ότι η επόμενη φορά που θα έβγαινε στην επιφάνεια, θα ήταν πολύ κοντά στον ψαρά. Αν και δεν περίμενα να βγει τόσο τέλεια η προοπτική του βίντεο».

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!