Ο Άντονι Χόπκινς χορεύει ρούμπα και γίνεται ξανά viral

(VIDEO) Ένας σερ που του αρέσει να «τσαλακώνεται»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
13/11/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Είναι ένας από τους πιο διάσημους και παραγωγικούς ηθοποιούς του Ηνωμένου Βασιλείου γνωστός για τις καθηλωτικές του ερμηνείες τόσο στο θέατρο όσο και στην μεγάλη οθόνη κατά τη διάρκεια της 70χρονης καριέρας του.

Ωστόσο αρκετές φορές ο 'Αντονι Χόπκινς (Anthony Hopkins) δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα του με χιουμοριστικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο. Μία από αυτές μοιράστηκε την Κυριακή (12.11) στην κουζίνα του σπιτιού του με τους πάνω από 4 εκατ. ακολούθους του στο TikTok και στο Instagram.

Μπροστά στο φούρνο της κουζίνας του ο Oσκαρικός ηθοποιός χόρεψε ρούμπα, τραγουδώντας τους στίχους του «Mambo Italiano» και έδειχνε πολύ χαρούμενος.

Όπως αναφέρει η Daily Mail ο Χόπκινς φαίνεται να είχε αρχίσει να μαγειρεύει ένα ιταλικό πιάτο σύμφωνα με τα υλικά που φαίνονται στη νησίδα της κουζίνας.

Ντυμένος με μία μαύρη φόρμα ο τέσσερις φορές νικητής των BAFTA στο τέλος του κλιπ χάρισε ένα πλατύ χαμόγελο πριν βγει από το δωμάτιο. «Ε φιλαράκι, σου αρέσει έτσι όπως χορεύω ρούμπα...;» έγραψε στη λεζάντα με τους ακολούθους του στα σχόλια να τον αποθεώνουν.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!