Ο Ανδρέας Λοβέρδος... ντράμερ σε πανηγύρι στη Φωκίδα

Δείτε το βίντεο
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το 'πε και τό 'κανε ο Ανδρέας Λοβέρδος και συνόδευσε στα ντραμς τον Χρήστο Μενιδιάτη, σε πανηγύρι στη Φωκίδα, κάτι που είχε ανακοινώσει ο ίδιος μέσα από το Χ  (πρώην Twitter).

Χθες βράδυ ήρθε η στιγμή για τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να ανέβει στην πίστα. Επέλεξε να παίξει μεταξύ άλλων το «Τα μάζεψα τα πράγματα και έφυγα από το σπίτι».

Λίγη ώρα αργότερα και αφού έπαιξε αρκετά τραγούδια μαζί με τον γνωστό τραγουδιστή, έδωσε την σκυτάλη πίσω στον ντράμερ του σχήματος και αποχώρησε.
Πάντως εισέπραξε ζεστό χειροκρότημα από τον κόσμο και μάλιστα κάποιοι έγραψαν στα social media πως «εμείς ήρθαμε για τον Λοβέρδο!».


Σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως τον Οκτώβριο-Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει το τραγούδι «Αργείς» του συναδέλφου του Χρήστου Αηδόνη στο οποίο ο ίδος παίζει ντραμς. Είπε, μάλιστα, ότι το τραγούδι προέκυψε «όταν καθόμασταν στα υπουργικά συμβούλια επί δεύτερου μνημονίου και δεχόμασταν ξύλο χωρίς να μιλάμε. Τότε του είπα "δεν γράφεις κανά στίχο" και έγραψε το τραγούδι αφού του είπα "αργείς". Τώρα το μελοποίησε και θα το βγάλουμε αλλά πρώτα θέλουμε να το δουλέψουμε πολύ».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!