Η στιγμή που ο Ροναλντίνιο μπαίνει στο ελληνικό Survivor

Έκπληκτοι οι παίκτες του παιχνιδιού.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά την εμφάνισή του σε επεισόδιο του τουρκικού Survivor, ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Ροναλντίνιο μπαίνει σήμερα στο ελληνικό Survivor και όπως φάνηκε και από το τρέιλερ οι παίκτες έμειναν άφωνοι όταν τον είδαν. Ο Γιώργος Λιανός τους είχε προϊδεάσει για μία μεγάλη έκπληξη, χωρίς ωστόσο να έχουν αντιληφθεί το παραμικρό.

Παρών στην είσοδο του Ροναλντίνο είναι και ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος στο τρέιλερ ακούγεται να λέει για τον στίβο μάχης «Μια νίκη σε τρία σετ». Ο Τζέιμς Καφετζή τότε τον ρώτησε «ποιος είναι ο παίκτης σου;» καθώς ο Γιώργος Λιανός είχε αναφέρει πως θα παίξει με έναν φίλο του ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής. Τότε ο Ατζούν Ιλίτζαλι του απάντησε, όπως φαίνεται και στο βίντεο πως «θα παίξω με έναν από τους φίλους μου». «Υποδεχθείτε τον θρυλικό Ροναλντίνιο» είπε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Βραζιλιάνος «μάγος» όπως αποκαλείται, μπαίνοντας στον στίβο δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει αμέσως θέση στο γήπεδο και να δείξει μερικά από τα κόλπα του, την ώρα που οι παίκτες τον κοιτούσαν άφωνοι.

Δείτε το βίντεο

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!