Κι όμως η πρώτη αίτηση για δουλειά του Steve Jobs ήταν ανορθόγραφη!

Δεν το περίμενε κανείς, αλλά είναι αλήθεια... ο Steve Jobs την πρώτη του αίτηση για δουλειά την έστειλε με ορθρογραφικά λάθη.
23/02/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία ανορθρόγραφη αίτηση για δουλειά που πλέον έχει ταιρίαστια αξία είναι αυτή του Steve Jobs που πλέον βγαίνει στο "σφυρί"! Όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα στο protothema.gr η αίτηση εργασίας που είχε υποβάλει ο εκλιπών ιδρυτής της Apple Στιβ Τζομπς πριν από τέσσερις και πλέον δεκαετίες αντικατοπτρίζει τη φιλοδοξία του να εργαστεί στην τεχνολογία και στη σχεδίαση!

Στη μονοσέλιδη αίτηση που συμπλήρωσε το 1973 ο 18χρονος Τζομπς κάνοντας λάθη στην ορθογραφία και στα σημεία στίξης, γράφει στο πεδίο του ονόματος: "Steven jobs" και σε αυτό της διεύθυνσης: "Reed College", το κολέγιο στο 'Ορεγκον όπου φοίτησε για σύντομο χρονικό διάστημα.

Κοινώς, δεν είχε γράψει με κεφαλαία το επώνυμό του, το όνομα του Κολλεγίου, αλλά με πεζά, όπως επίσης και τις λέξεις English, Lit

Αναφέρει ότι είναι χαρισματικός στις ηλεκτρονικές τεχνολογίες και στο βιομηχανικό σχέδιο, ανακοίνωσε ο οίκος δημοπρασιών RR στη Βοστόνη.

Στο πεδίο "Ειδικά προσόντα" ο Τζομπς γράφει "τεχνολογία, μηχανικός σχεδίασης, ψηφιακή τεχνολογία, κάνοντας μια αναφορά στη Hewitt-Packard, την πρωτοπόρα καλιφορνέζικη εταιρία τεχνολογίας.

Στην αίτηση εργασίας δεν αναφέρεται για ποια θέση ενδιαφέρεται ο Τζομπς, ο οποίος μαζί με τον φίλο του Στίβεν Βόζνιακ ίδρυσαν την Apple περίπου τρία χρόνια αργότερα. Ο Τζομπς πέθανε από καρκίνο το 2011 σε ηλικία 56 ετών.

Παρότι ο Τζομπς συμπλήρωσε στην αίτηση ότι έχει άδεια οδήγησης, έγραψε ότι η πρόσβασή του στα μέσα μεταφοράς ήταν "δυνατή αλλά όχι πιθανή". Δίπλα στο πεδίο "Τηλέφωνο", έγραψε "κανένα".
ste
Η αξία της συγκεκριμένης αίτησης εκτιμάται ότι θα αγγίξει τα 50.000 δολάρια και θα βγει στο σφυρί τον προσεχή μήνα.

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

test1813984934