Ζουγανέλη: «Είναι ωραίο να χωρίζεις όταν βλέπεις, ότι δεν βγαίνει πουθενά»

«Ο κόσμος αναζητά μία εικόνα, ένα κουτσομπολιό»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
H Ελεωνόρα Ζουγανέλη παραχώρησε μία συνέντευξη, στην οποία μίλησε σχετικά με την έκταση που έχουν λάβει κατά καιρούς, δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή.

Το διαζύγιο που πήρε από τον Σπύρο Δημητρίου, είναι ένα από τα θέματα που σχολιάστηκε έντονα στα μέσα ενημέρωσης το προηγούμενο διάστημα και η τραγουδίστρια, σχολίασε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»:

«Παίζει ρόλο η εποχή μας, αναζητάει όλος ο κόσμος μία εικόνα, ένα γεγονός, ένα κουτσομπολιό. Μπορεί να έχω κάνει κι εγώ κάποιο λάθος στο παρελθόν και να έχω δώσει κάποιο λάθος σήμα, απλώς είναι πολύ κουραστικό και εμένα δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν θέλω να ξέρω για τις ζωές των άλλων, με γοητεύει το γεγονός ότι δεν ήξερα για τη ζωή της Ελευθερίας».

«Δεν είναι κακό να χωρίζουν οι άνθρωποι, όπως είναι ωραίο να βρίσκεσαι με ανθρώπους, είναι ωραίο να χωρίζεις απ’ αυτούς όταν δεν έχει να σε βγάλει πουθενά. Είναι ωραίο να έχεις το χρόνο να επεξεργαστείς τα πράγματα, χρειάζεσαι προσωπικό χρόνο προτού δημοσιοποιηθεί κάτι. Εγώ δεν είχα αυτόν το χρόνο που ήθελα. Μου ήρθαν τα πράγματα μαζεμένα, έχω μάθει πλέον τον τρόπο να τα διαχειρίζομαι. Οι χρόνοι κι ο σεβασμός είναι σημαντικά, έξαλλου εγώ δεν κρύβομαι» είπε τέλος, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!