Ζαχαράτος για Ρουβά: «Γελάω με τον Σάκη, δεν κάνει για όλα…»

(VIDEO) «Παρουσιαστής, κριτής, διαφήμιση, Ηρώδειο, αγρότης, ώπα φίλε ζαλιστήκαμε»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Τάκης Ζαχαράτος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου όπου μεταξύ άλλων σχολίασε τον υπερπαραγωγικό Σάκη Ρουβά.

Είπε ο Ζαχαράτος:

«Αυτό το τύπου Ρουβά που …τα κάνω όλα και συμφέρω…, καλά γελάω πάρα πολύ με τον Ρουβά, ειδικά το Sole Mio το τελευταίο είναι το αγαπημένο μου. Ο Ρουβάς κάνει 800 πράγματα... να βγω και παρουσιαστής, να βγω και κριτής, να κάνω και διαφήμιση, να βγω και στο Ηρώδειο, να γίνω και αγρότης, ώπα φίλε ζαλιστήκαμε. Οι ξένοι περφόρμερς ανταποκρίνονται με περισσότερο ταλέντο στον διαφορετικό τομέα, ο Σάκης δεν κάνει για όλα».

Ο showman αναφέρθηκε και στην αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση:

«Είναι απώλεια ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι στην τηλεόραση. Αν έκλεισε ο κύκλος που δεν το πιστεύω, έκλεισε πιο όμορφη, πιο πλούσια, πιο νέα, πιο πετυχημένη και χίλια μπράβο».

Τέλος ο Ζαχαράτος τοποθετήθηκε και για τα Big Brother, Bachelor και GNTM:

«Είδα λίγο Big Brother και εκνευρίστηκα με αυτό που έγινε, για μένα δεν βλέπεται! Μετά είδα αυτό το Bachelor που μου φάνηκε τόσο αστείο που αυτός ο τύπος είναι τόσο ερωτευμένος με τον εαυτό του. Είναι ο ίδιος η γκόμενά του. Αγαπώ το GNTM πάρα πολύ. Η Βίκυ Καγιά μου είχε ζητήσει στο GNTM να διδάξω στα μοντέλα μερικές εκφράσεις αυτό θα μπορούσα να το κάνω».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!