Βασίλης Μπισμπίκης: Στο νοσοκομείο με δυο εμφράγματα

Στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Εσπευσμένα στο χειρουργείο μεταφέρθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, ο Βασίλης Μπισμπίκης έπειτα από έντονη ενόχληση που αισθάνθηκε στο στήθος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο ηθοποιός, έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή έσπευσε σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου μετά από μια σειρά εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι οι αρτηρίες της καρδιάς του ήταν βουλωμένες. Κρίθηκε δε, απαραίτητο να υποβληθεί σε επέμβαση τοποθέτησης stent.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που ο 46χρονος ηθοποιός αντιμετωπίζει τέτοιου είδους θέμα με την υγεία του. Πλέον, είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και αναρρώνει έχοντας δίπλα του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Όπως έγινε γνωστό μέσω της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, ο Βασίλης Μπισμπίκης υπέστη έμφραγμα την περασμένη Δευτέρα (4/3), ενώ βρισκόταν στο σπίτι με την Δέσποινα Βανδή.

Συγκεκριμένα, ένιωσε αδιαθεσία με τη σύντροφό του να τον πηγαίνει η ίδια με το αυτοκίνητό της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων.

Εκεί οι γιατροί τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο, ωστόσο, αργότερα, ο ηθοποιός υπέστη και δεύτερο έμφραγμα με αποτέλεσμα να μπει για δεύτερη φορά στο χειρουργείο την Πέμπτη (8/3).

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ηθοποιός θα παραμείνει κλινήρης έως τουλάχιστον την Κυριακή ενώ η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!