Βαγγέλης Γερμανός: «Σε στιγμές έντασης βλέπω την αύρα, έτσι ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου»

Ο τραγουδοποιός αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Με μία έντονα χαλαρή διάθεση ο Βαγγέλης Γερμανός άνοιξε την καρδιά του και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του. Ο τραγουδοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» για τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για τον ιδιαίτερο τρόπο που γνώρισε την κατά 25 χρόνια νεότερη σύζυγό του, Χρυσούλα. 

Ερωτηθείς, αν γράφει τραγούδια αυτήν την περίοδο, αλλά και τα σχέδιά του για το καλοκαίρι και τη νέα σεζόν ανέφερε: «Γράφω συνέχεια γιατί έχω μάθει από μικρός. Όλο το χειμώνα φέτος έπαιζα με τον Φίλιππο Πλιάτσικα, κάναμε καμια 20αριά συναυλίες. Και το καλοκαίρι θα κάνουμε καμιά 20αριά συναυλίες και με τον Φίλιππο, θα κάνω και μόνος μου και με γκρουπ. Και τον χειμώνα θα είμαστε μαζί με τον Διονύση Τσακνή»

«Περνάνε περίοδοι που ούτε χτυπάει το τηλέφωνο, ούτε με χειροκροτάει κανείς. Το μόνο μπράβο το παίρνω από τη Χρυσούλα, όταν στρώνω κανά κρεβάτι, πλένω κανένα πιάτο. Γενικότερα, όταν κάνω δουλειές ακούω "μπράβο, μπράβο". Αναγνώριση», συμπλήρωσε ο τραγουδοποιός.

«Γνωριστήκαμε σε μία συναυλία στην Κω, μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο. Ήρθε το βράδυ να με δει στο χώρο που έπαιζα, κάναμε παρέα, ήρθαμε κοντά, τα φτιάξαμε, μείναμε μαζί, κάναμε σύμφωνο συμβίωσης. Είμαστε καλά», συνέχισε.

«Είχα αναρωτηθεί τότε, θα μπορούσε να με ερωτευτεί αυτό το κορίτσι. Γιατί εγώ το ερωτεύτηκα», σημείωσε.

«Παρά που είναι ένα γλυκό και όμορφο κορίτσι. Είδα την αύρα της, είχε πολύ ανοιχτή αύρα. Μπορεί να σου φανεί περίεργο αυτό που θα σου πω, αλλά ισχύει Ήταν ένα απαλό πορτοκαλί, μετά γινόταν γαλάζιο. Αυτό όσοι ασχολούνται με την αστρολογία το λένε αστρικό σώμα, αυτό που εκπέμπει ο οργανισμός γύρω του. Όταν είμαι σε στιγμές έντασεις, δηλαδή έρωτα και τέτοια, βλέπω την αύρα. Μοιάζει λίγο μεταφυσικό για να το λέει ένας μαθηματικός, αλλά ισχύει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!