Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Συγγνώμη σε Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Τζάνετ Τζάκσον

«Υπάρχει σύστημα που προκρίνει τον μισογυνισμό και τον ρατσισμό».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram, ζήτησε δημοσίως συγγνώμη από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και την Τζάνετ Τζάκσον.

Η Σπίαρς και ο Τίμπερλεϊκ λειτουργούσαν ως αχώριστο ζευγάρι. Μάλιστα στο ντοκιμαντέρ «Framing Britney Spears», που εξετάζει την καριέρα της τραγουδίστριας, κατηγορείται ότι εκμεταλλεύτηκε τον χωρισμό τους για να κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού και να δώσει ώθηση στη σόλο καριέρα του.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά την εμφάνισή του με την Τζάνετ Τζάκσον στο Super Bowl το 2004, όπου ο Τίμπερλεϊκ ως μέλος, τότε, του συγκροτήματος NSYNC έσκισε το σουτιέν της τραγουδίστριας, αποκαλύπτοντας έτσι κατά λάθος το στήθος της.

Έγραψε σχετικά ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ:

«Έχω δει τα μηνύματα, τα tag, τα σχόλια και τις ανησυχίες και θέλω να απαντήσω. Λυπάμαι βαθιά για τις στιγμές στη ζωή μου που οι πράξεις μου συνέβαλαν στο πρόβλημα, στις οποίες είπα κάτι που δεν έπρεπε ή δεν υπερασπίστηκα το σωστό

Θέλω συγκεκριμένα να ζητήσω συγγνώμη από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και την Τζάνετ Τζάκσον, ατομικά στην κάθε μία, επειδή νοιάζομαι και σέβομαι αυτές τις γυναίκες και γνωρίζω ότι απέτυχα.

Επίσης νιώθω υποχρεωμένος να απαντήσω, εν μέρει, επειδή όλοι οι εμπλεκόμενοι αξίζουν κάτι καλύτερο και κυρίως επειδή αυτή είναι μια μεγαλύτερη συζήτηση στην οποία ολόψυχα θέλω να είμαι μέρος και να ωριμάσω από αυτή.

Η βιομηχανία είναι ελαττωματική. Προωθεί τους άνδρες, ιδιαίτερα τους λευκούς άνδρες, προς την επιτυχία. Είναι σχεδιασμένη με αυτό τον τρόπο. Ως άνδρας σε μια προνομιούχα θέση, θέλω να το εκφράσω αυτό… Εξαιτίας της άγνοιάς μου δεν το αναγνώρισα, ενώ συνέβαινε στην ίδια μου τη ζωή, αλλά δεν θέλω ποτέ ξανά να επωφεληθώ επειδή "γκρεμίζονται" άλλοι».

Ο Τίμπερλεϊκ, ο οποίος είναι πλέον παντρεμένος με την ηθοποιό Τζέσικα Μπίελ, και έγινε πατέρας για δεύτερη φορά, κατέληξε:

«Ξέρω ότι αυτή η απολογία είναι ένα πρώτο βήμα και δεν με απαλλάσσει από το παρελθόν. Θέλω να αναλάβω ευθύνη για τα δικά μου παραστρατήματα σε όλο αυτό όπως και να είμαι μέρος ενός κόσμου που ανυψώνει και στηρίζει.

Ενδιαφέρομαι βαθιά για την ευημερία των ανθρώπων που αγαπώ που έχω αγαπήσει. Μπορώ να τα πάω καλύτερα και θα το κάνω».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!