Τον χώρισα γιατί 40 χρόνια διαφορά ήταν πολλά λέει η πρώην σύζυγος του Αλ Πατσίνο

Και ήταν και τσιγκούνης!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
19/02/2020

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Μακρής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Meital Dohan σε συνέντευξή της σε περιοδικό του Ισραήλ επιβεβαίωσε της φήμες που άρχισαν να κυκλοφορούν όταν ο Πατσίνο πήγε μόνος τα Όσκαρ νωρίτερα αυτό το μήνα.

«Είναι δύσκολο να είσαι με έναν τόσο ηλικιωμένο άνθρωπο, ακόμα και αν είναι ο Πατσίνο», δήλωσε η 40χρονη για τον 79χρονο πρώην της. «Το χάσμα ηλικίας είναι δύσκολο. Προσπάθησα να το αρνηθώ, αλλά είναι ένας ηλικιωμένος άντρας, για να είμαι ειλικρινής. Έτσι, ακόμη και με όλη μου την αγάπη, δεν κράτησε».

Όμως η Dohan άφησε επίσης να εννοηθεί πως ο Πατσίνο ήταν και τσιγκούνης. Όταν ρωτήθηκε αν αποχώρησε από τη σχέση με κοσμήματα ή άλλα ακριβά δώρα, γέλασε και είπε: «Πώς μπορώ να πω ευγενικά ότι δεν ήθελε να ξοδεύει χρήματα; ... Μόνο λουλούδια μου αγόρασε».

Οι δυο ηθοποιοί ήταν μαζί για περίπου δύο χρόνια και η Dohan είπε ότι ελπίζει ότι θα παραμείνουν καλοί φίλοι. «Είχαμε έναν καβγά και τον άφησα πρόσφατα, αλλά φυσικά τον αγαπώ πραγματικά και τον εκτιμώ και ήμουν ευτυχής που ήμουν εκεί γι 'αυτόν όταν με χρειάστηκε», είπε. «Είναι τιμή για μένα. Χαίρομαι που υπήρξε η σχέση αυτή και μακάρι να παραμείνουμε καλοί φίλοι», είπε. Εκπρόσωπος του Αλ Πατσίνο έχει κληθεί από αμερικανικά μίντια να σχολιάσει τη συνέντευξη, αλλά δεν υπήρξε απάντηση.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!