Ο Τομ Κρουζ επιμένει να «κυνηγά» τη Σακίρα...

Παρά την ευγενική της άρνηση
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Τομ Κρουζ ενδιαφέρεται για τη Σακίρα, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες. Νεότερα δημοσιεύματα θέλουν τον Χολιγουντιανό σταρ να επιμένει στο ενδεχόμενο να πλησιάσει λίγο περισσότερο την Κολομβιανή ποπ σταρ, παρά την ευγενική της άρνηση.

Η ισπανική Marca, θέλει τον πρωταγωνιστή των «Top Gun» ταινιών, να έχει ενθουσιαστεί πολύ μετά τη συνάντησή τους στο Grand Prix του Μαϊάμι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος είπε στον στενό του κύκλο ότι «ένιωθε μια σύνδεση μαζί της που θα ήθελε να εξερευνήσει». Από την άλλη, ωστόσο, πηγή από το περιβάλλον της Σακίρα που μίλησε στην Daily Mirror, είπε ότι η τραγουδίστρια αισθάνεται μεν κολακευμένη, αλλά εξακολουθεί να μην θέλει να βγει ραντεβού με τον Κρουζ.

«Καταπιεστικός και εγωπαθής με τις γυναίκες»

Μετά από τους γάμους και τις σύντομες σχέσεις του, ο Κρουζ δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει τον έρωτα της ζωής του.

Πρόσφατα, μαρτυρίες ανθρώπων από το κοντινό περιβάλλον του Τομ Κρουζ είπαν στο Radar Online, ότι ο ηθοποιός είναι ακατάλληλος για ραντεβού, αφού τα περισσότερα από αυτά αποτυγχάνουν σχεδόν αμέσως, επειδή οι γυναίκες τον θεωρούν «αυταρχικό και εγωμανή».

Οι φήμες οργιάζουν για την Κολομβιανή σταρ

Ωστόσο, τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν για την προσωπική ζωή της Λατίνα σταρ, καθώς αυτή τη φορά κάνουν λόγο για ειδύλλιο με τον σταρ των Σέλτικς, Τζίμι Μπάτλερ. 

Οι φήμες για πιθανό ειδύλλιο της Σακίρα με τον Τζίμι Μπάτλερ έχουν φουντώσει τις τελευταίες μέρες. Αφορμή αποτέλεσε η εμφάνιση της Κολομβιανής ποπ σταρ στο FTX Arena την περασμένη Κυριακή (21/5) στο τρίτο παιχνίδι των τελικών της Ανατολής ανάμεσα στους Χιτ και τους Σέλτικς.

Η 46χρονη Σακίρα είδε τους Χιτ να επικρατούν των Σέλτικς και στη συνέχεια ανέβασε στο λογαριασμό της στο instagram, video μέσα από το γήπεδο, γράφοντας κάτω από την ανάρτησή της: “Πάμε Χιτ!”.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!