Τάκης Βουγιουκλάκης: «Άλλο η Μενεγάκη και άλλο η Αλίκη»

(VIDEO) «Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είναι παιδί της αδελφής μου, του τα συγχωρώ όλα»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Τάκης Βουγιουκλάκης, σκηνοθέτης και παραγωγός αλλά και αδελφός της Αλίκης Βουγιουκλάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και την Κατερίνα Πίπερη.

Πολύ ανθρώπινη η μαρτυρία για την ξεχωριστή αδελφή του και όχι μόνο.

Είπε, μεταξύ άλλων, ο Τάκης Βουγιουκλάκης:

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η αδελφή μου, ήταν το alter ego μου, ήταν το τελευταίο κορίτσι της οικογένειάς μας. Έχουν γραφτεί πάρα πολλές ανακρίβειες για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Λυπάμαι αυτούς που τις γράφουν, γιατί είναι άνθρωποι που θέλουν να σκανδαλολογήσουν…

Στην Τουρκία ήταν πρώτη φίρμα. Θα μπορούσε να κάνει διεθνή καριέρα, είχε τις ευκαιρίες της. Ήταν πάντα της άποψης, βασίλισσα στον τόπο σου παρά πριγκίπισσα έξω…

Άλλο το ‘να άλλα τ’ άλλο. Η Μενεγάκη δεν είναι ηθοποιός. Η Αλίκη έγινε ότι έγινε μέσα απ’ τις ταινίες της και τα θεατρικά έργα.

Η κόντρα με την Τζένη Καρέζη ήταν ένα κατασκεύασμα που είχε ξεκινήσει από τους δημοσιογράφους. Υπήρχε ένας ανταγωνισμός για το ποιος θα κάνει τα περισσότερα εισιτήρια, αυτό ήταν λογικό. Ήταν πολύ φίλες, αγαπιόντουσαν.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν είχε εκφράσει ποτέ αν ήθελε δεύτερο παιδί γιατί και το πρώτο που έκανε ήταν με πολλή αγωνία, με τάμα στην Παναγιά της Τήνου. Με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ οι σχέσεις μας δεν είναι ούτε κακές ούτε καλές. Απλώς έχει επιλέξει την αποστασιοποίηση. Είναι παιδί της αδελφής μου, τον αγαπώ και του τα συγχωρώ όλα».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!