Τα δάκρυα της Φαίης Σκορδά μπροστά στις κάμερες

Η ερώτηση που την έκανε να λυγίσει. [ΒΙΝΤΕΟ]
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
30/04/2024

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με αφορμή τον εορτασμό για τα 44 χρόνια του Make a Wish, η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, καθώς βλέπει «παιδιά ευχής» -όπως είπε που γνώρισε σε μικρή ηλικία, πλέον, έχουν μεγαλώσει και είναι χαμογελαστά.

«Σήμερα γιορτάζουμε τα 44 χρόνια της ευχής, είναι η παγκόσμια ημέρα ευχής και σε 50 χώρες γιορτάζουμε αυτό το σπουδαίο έργο του Make a Wish. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ συγκινητική εδώ και συγκινούμαι και εγώ γιατί, καθώς ερχόμουν, συνάντησα κάποια παιδιά τα οποία τα είχα γνωρίσει μικρά και κάποια ήταν στις αγκαλιές. Παιδιά ευχής που τώρα έχουνε μεγαλώσει και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο όμορφο. Δεν ξεχωρίζω κάποια εκπλήρωση ευχής περισσότερο. Αυτό που με αγγίζει πάντα είναι το βλέμμα των μαμάδων» είπε, ενώ ερωτηθείσα ποιο είναι το δικό της φως ώστε να μη χάνει τον δρόμο της, η παρουσιάστρια λύγισε.

«Το δικό μου φως είναι η δύναμη που παίρνω από τα παιδιά. Και από τα δικά μου παιδιά και όλα τα παιδιά που είναι εδώ» απάντησε, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Δείτε το βίντεο:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!