Τα αποχαιρετιστήρια δάκρυα της Ελένης Μενεγάκη

«Το έργο Ελένη το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τελευταία εκπομπή ήταν σήμερα για την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή «Ελένη» του Alpha.

Σχεδόν 30 χρόνια στην τηλεόραση ολοκλήρωσαν σήμερα τον κύκλο τους με την παρουσιάστρια να μιλά πάρα πολύ συγκινημένη για την πορεία της στον Alpha, το ξεκίνημά της στην τηλεόραση και τον κύκλο που ολοκληρώνεται σήμερα.

Στην τελευταία της εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη είπε ότι αυτή η φάση της ζωής της και της καριέρας της ολοκληρώθηκε και πώς αν ξεκινήσει κάτι άλλο θα είναι τελείως διαφορετικό, όπως και η ίδια. 
«Συγγνώμη, λυπάμαι, δεν μπορώ να μιλήσω», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Και πρόσθεσε: «Παρότι το έργο Ελένη το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα και με τον τρόπο που ήθελα και την ώρα που ήθελα μέχρι το τέλος, δεν είχα καταφέρει να σκεφτώ πώς εγώ θα ήμουν στο τέλος.Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Ποτέ δεν είχα χαρτιά μπροστά μου που να γράφουν κάτι. Όλα είναι μέσα στο μυαλό μου, τα σωστά και τα λάθος. Είναι όλα αυτά που έχει μέσα η ψυχή μου, η οποία είναι ζωντανή και αληθινή. Την κάθε μέρα σε αυτή τη διαδρομή, εγώ την ευχαριστήθηκα μέσα από την ψυχή μου. Δεν κλείνει μόνο ο κύκλος του Alpha, κλείνει ένας μεγάλος κύκλος. Κλείνει ένα τεράστιο κεφάλαιο για μένα».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!