Σε κώμα η Μαίρη Χρονοπούλου

Δύσκολες ώρες για την αγαπημένη ηθοποιό 
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
04/10/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η Μαίρη Χρονοπούλου, που βρίσκεται ακόμη διασωληνωμένη στην εντατική, χωρίς να παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η ηθοποιός φέρει τραύμα στο δεξιό μετωπιαίο τμήμα του κρανίου της και βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση.

«Σε τέτοιες καταστάσεις χορηγείται αποιδηματική θεραπεία για την απορρόφηση του οιδήματος και του αιματώματος που έχει επεκταθεί σε ένα μεγάλο μέρος του εγκεφάλου της, σύμφωνα με την αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε η ηθοποιός κατά τη μεταφορά της στα επείγοντα περιστατικά, την περασμένη Κυριακή» γράφει το άρθρο.

Αναφέρεται δε, ότι «οι γιατροί ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα», αλλά και ότι «η Μαίρη Χρονοπούλου μάχεται δυνατά, αφού οι ζωτικές λειτουργίες της είναι άριστες και δεν υπάρχει καμία επιπλοκή στην αναπνοή ή την καρδιά της».

Το ατύχημα που την έστειλε στην εντατική
Σύμφωνα με πληροφορίες η μεγάλη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου «γλίστρησε από τα σκαλοπάτια του σαλονιού του σπιτιού της στην Παιανία, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι και μένοντας πεσμένη και αναίσθητη στο δάπεδο για ώρες.

Δεν υπήρχε κανένας στο σπίτι, αφού η βοηθός της βρισκόταν εκτός οικίας για δουλειές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως η Μαίρη Χρονοπούλου χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, στην άκρη του τραπεζιού, και λιποθύμησε. Παρέμεινε σε αυτή την κατάσταση για ώρες, μέχρι να τη βρει η βοηθός της. Η γυναίκα μπήκε στο σπίτι και το πρώτο πράγμα που αντίκρισε, ήταν η ηθοποιός στο πάτωμα. Αμέσως, κάλεσε για βοήθεια ανθρώπους του στενού της κύκλου.

Η πτώση προκάλεσε εσωτερική αιμορραγία και η Μαίρη Χρονοπούλου μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στα επείγοντα του εφημερεύοντος νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Διαγνώστηκε με βαριά εγκεφαλική κάκωση λόγω πτώσης και εισήχθη αμέσως στην μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου και παραμένει μέχρι αυτή την ώρα.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Μάκης Δελαπόρτας τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!