Σασμός: Τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια

(VIDEO) Ποιος θα δολοφονήσει το Νικηφόρο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
13/09/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Μαριάννα Μπάτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο τρίτος κύκλος του Σασμού θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες.

Η σειρά του Alpha εμπλουτίζεται με νέους ήρωες όπως και ο κύκλος αίματος ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες. Για κάποιους η λύτρωση δε θα έρθει ποτέ!

Ο Ανδρέας Βρουλάκης βγαίνει από τη φυλακή και επισκέπτεται την Καλλιόπη. Εκεί, της παραδίδει ένα μενταγιόν που αποδεικνύει στην Καλλιόπη ένα πράγμα: ο Παύλος Βρουλάκης ευθύνεται για τον φόνο του άντρα της Βασίλη.

Η Καλλιόπη, η οποία είχε αποδεχτεί τον Σασμό έτσι ώστε να ζήσουν μαζί ο Αστέρης με την Αργυρώ, διατάζει Μαθιό και Αστέρη να σκοτώσουν τον Παύλο. Εκείνοι όμως δεν είναι διατεθειμένοι να βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Τότε η Καλλιόπη βρίσκει σύμμαχο τον Νικηφόρο ο οποίος με το που ακούει τα νέα αρπάζει το όπλο του και πάει να βρει τον Παύλο. Πράγματι τον συναντά στο καφέ και τον απειλεί με το όπλο του αποκαλώντας τον φονιά.

Η κατάσταση ξεφεύγει και ένας φίλος του Παύλου προκειμένου να τον σώσει πυροβολεί τον Νικηφόρο ο οποίος πέφτει αιμόφυρτος.

Στο νοσοκομείο η Βασιλική βρίσκεται στο πλευρό του γιου της ο οποίος είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Λίγο πριν ο Νικηφόρος μπει για νέα εγχείρηση θα αφήσει την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της μητέρας του η οποία κλαίει με οδύνη και απόγνωση…

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!