Σάρον Στόουν: «Είμαι άτομο με αναπηρία»

Όσα αποκάλυψε για την υγεία της μετά την εγκεφαλική αιμορραγία που είχε υποστεί
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Σάρον Στόουν μιλάει ανοιχτά για την εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη πριν από περίπου 20 χρόνια, η οποία της άλλαξε τη ζωή και παραλίγο να τη σκοτώσει κιόλας. «Είμαι άτομο με αναπηρία», δηλώνει η 65χρονη ηθοποιός.

Μιλώντας στο People, η Σάρον Στόουν αναφέρθηκε στην εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μέχρι σήμερα, αφού δηλώνει ότι χρειάζεται να κοιμάται 8 ώρες χωρίς διακοπή αλλιώς θα πάθει κρίσεις επιληψίας.

«Για πολύ καιρό, ήθελα να προσποιούμαι ότι ήμουν μια χαρά. Χρειάζομαι οκτώ ώρες αδιάκοπου ύπνου για να λειτουργήσει η φαρμακευτική αγωγή του εγκεφάλου μου, ώστε να μην έχω επιληπτικές κρίσεις», είπε η Σάρον Στόουν.

«Επομένως, είμαι ένα άτομο με αναπηρία και ίσως, για αυτό δεν με προσλαμβάνουν πλέον, συχνά. Ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα τα τελευταία 22 χρόνια και τώρα, μπορώ να μιλήσω ανοιχτά για αυτό», συμπλήρωσε η ηθοποιός.


Η Σάρον Στόουν υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία το 2001 και οι γιατροί της έδωσαν 1% πιθανότητα να την ξεπεράσει και να ζήσει. Αν και έζησε, είδε τη ζωή της να διαλύεται, αφού ο γάμος της κατέρρευσε ενώ και το Χόλιγουντ της γύρισε την πλάτη.

Δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την περίοδο ανάρρωσης, η Σάρον Στόουν είπε ότι τραύλιζε το πρώτο διάστημα και ότι δεν έβλεπε σωστά ενώ υπέφερε από απώλεια μνήμης για μεγάλο διάστημα.

«Έχασα τα πάντα. Έχασα όλα μου τα χρήματα, την επιμέλεια του παιδιού μου, την καριέρα μου, έχασα όλα εκείνα τα πράγματα που αισθανόμουν ότι είναι η πραγματική μου ταυτότητα και η ζωή μου.

Ποτέ δεν πήρα πίσω τα περισσότερα από αυτά, αλλά έχω φτάσει σε ένα σημείο που είμαι εντάξει με αυτό. Οπότε, αναγνωρίζω ότι είμαι πραγματικά “αρκετή”», παραδέχεται σήμερα η Σάρον Στόουν.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!