Σαν σήμερα έκανε πρεμιέρα το «Game of Thrones»

Παρουσιάστηκε στη μικρή οθόνη στις 17 Απριλίου 2011.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η δημοφιλής σειρά «Game of Thrones» βασίστηκε στην ομώνυμη νουβέλα του Αμερικανού συγγραφέα George R. R. Martin. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 17 Απριλίου 2011 και ολοκληρώθηκε μετά από 73 επεισόδια (οκτώ σαιζόν) στις 19 Μαΐου 2019.

Η υπόθεση διαδραματίζεται στις φανταστικές ηπείρους Westeros και Essos και το μεγάλο κάστ ακολουθεί πολλά τόξα ιστορίας. Ένα σημαντικό τόξο αφορά τον Σιδηρούν Θρόνο των Επτά Βασιλείων του Westeros μέσω ενός ιστού πολιτικών συγκρούσεων μεταξύ των ευγενών οικογενειών, που είτε ανταγωνίζονται για να διεκδικήσουν το θρόνο είτε αποζητούν την ανεξαρτησία από αυτόν.

Ένα άλλο τόξο επικεντρώνεται στον τελευταίο απόγονο της εκθρονισμένης κυρίαρχης δυναστείας, ο οποίος εξορίστηκε στον Esso και σχεδιάζει την επιστροφή στο θρόνο.

Ένα τρίτο τόξο ιστορίας ακολουθεί το Night's Watch, μια στρατιωτική τάξη που υπερασπίζεται το βασίλειο ενάντια στις απειλές από τον Βορρά.

Η σειρά «Game of Thrones» απέσπασε 59 Primetime Emmy Awards, ενώ από πολλούς κριτικούς έχει χαρακτηριστεί μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών.

Δείτε το trailer της 8ης σαιζόν της σειράς «Game of Thrones»:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!