Σαν σήμερα έκανε πρεμιέρα η σειρά «Sex and the City»

Εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη στις 6 Ιουνίου 1998.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η τηλεοπτική σειρά «Sex and the City» βασίστηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Candace Bushnell, που κυκλοφόρησε το 1997 και έγινε best-seller.

Η ρομαντική κομεντί, σε σκηνοθεσία του Darren Star, ακολουθούσε τη ζωή 4 νεαρών γυναικών, με διαφορετικό τρόπο ζωής, διαφορετικά ενδιαφέροντα και στόχους, μέσα από το οπτικό πρίσμα της πρωταγωνίστριας και συγγραφέα Carrie Bradshaw.

Η σειρά, η οποία ολοκληρώθηκε σε 6 κύκλους και συνολικά 94 επεισόδια, εστίασε στις επιθυμίες των γυναικών πίσω από τη λαμπερή ζωή της Νέας Υόρκης, ενώ παράλληλα έθιξε φλέγοντα ζητήματα, όπως σχέσεις φιλίας, καριέρας, έρωτα, γάμου, κλπ…

Η σειρά ήταν παραγωγή της HBO με πρωταγωνίστριες τις ηθοποιούς Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis και Cynthia Nixon και έκανε τηλεοπτική πρεμιέρα στις 6 Ιουνίου 1998.
poster
Η τεράστια επιτυχία της σειράς επισφραγίστηκε με 7 βραβεία Emmy, 8 Golden Globe Awards, 3 Guild Awards ενώ το 2007 το περιοδικό «Time» την συμπεριέλαβε στις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών.

Την επιτυχημένη σειρά ακολούθησαν δύο εξίσου επιτυχημένες ταινίες με τον ίδιο τίτλο, το 2008 και το 2010 ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί η παραγωγή νέων επεισοδίων, χωρίς τη συμμετοχή της Kim Cattrall.

Δείτε το trailer της σειράς «Sex and the City»:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!