Robert De Niro:Οι φωτογραφίες από τη γέννηση του έβδομου παιδιού του

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Για έβδομη φορά πατέρας έγινε ο διάσημος ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος το ανακοίνωσε πρόσφατα σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Η σύντροφος του θρυλικού σταρ, Tiffany Chen, εθεάθη στη Νέα Υόρκη, όπου απόλαυσε τη βόλτα της, κρατώντας στην αγκαλιά της στοργικά το νεογέννητο.

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του έβδομου παιδιού του διάσημου ηθοποιού. Το νεογέννητο παιδί του ζευγαριού ήταν ντυμένο με ένα ροζ φορμάκι και τυλιγμένο σε μια λευκή κουβέρτα.

Και παρόλο που η είδηση ότι ο διάσημος ηθοποιός έγινε πατέρας για έβδομη φορά μπορεί να αποτέλεσε έκπληξη για τους θαυμαστές του, ο ίδιος δήλωσε στο «Page Six» ότι η εγκυμοσύνη με τη φίλη του, Tiffany Chen, ήταν προγραμματισμένη.

«Είμαι μια χαρά», δήλωσε ο ηθοποιός, όταν ρωτήθηκε αν είναι ενθουσιασμένος με τη γέννηση του παιδιού του. Ο 79χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δεν αποκάλυψε την ταυτότητα της μητέρας του μωρού του, ωστόσο είναι γνωστό πως η τελευταία του σχέση είναι η δασκάλα πολεμικών τεχνών, Tiffany Chen. Φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι τον Ιούλιο του 2022.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!