Richard Gere - Cindy Crawford: Tο πιο sexy ζευγάρι των ‘90s

Ένας παραμυθένιος γάμος που είχε άτυχη κατάληξη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Εκείνος ήταν 39 ετών και ήδη διάσημος από τους ρόλους του στις ταινίες «American Gigolo», «An Officer and A Gentleman», «Pretty Woman» και εκείνη ήταν μόλις 22 ετών και είχε κάνει τα πρώτα σημαντικά βήματά της στην βιομηχανία του modelling, με εξώφυλλο στη «Vogue» και τις συνεργασίες της με τον οίκο Calvin Klein, την Pepsi και την Revlon.

Ήταν το 1988 όταν γνωρίστηκαν τυχαία στο barbecue που οργάνωσε ο φωτογράφος Herb Ritts και παρόλο που είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά…

Ξεκίνησαν αμέσως τη σχέση τους και μετακόμισαν μαζί στη Νέα Υόρκη, προσπαθώντας να μείνουν μακριά από τους παπαράτσι. Τότε ξεκίνησε και το ενδιαφέρον τους για τον Βουδισμό και τον διαλογισμό και ταξίδεψαν μαζί στην Ινδία και το Νεπάλ.

Cindy-Crawford-Richard-Gere.webp

Το 1991 παρακολούθησαν μαζί την τελετή των Όσκαρ και τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς παντρεύτηκαν σε μία μικρή τελετή στο Las Vegas.
Ο Richard Gere είχε δηλώσει ότι πήραν τόσο ξαφνικά την απόφαση για το γάμο, που ο ίδιος φόρεσε ένα πρόχειρο κοστούμι και το δακτυλίδι ήταν από αλουμινόχαρτο.

Η είδηση του γάμου τους έκανε πραγματικό πάταγο και απασχόλησε για μεγάλο χρονικό διάστημα τα ΜΜΕ:

74f1b3e6f2c79d135985a31ddf33642a.jpg

Παρόλο που ο γάμος τους φαινόταν ευτυχισμένος και σταθερός, οι ίδιοι ανακάλυψαν ότι δεν είχαν κοινά χαρακτηριστικά, για παράδειγμα η Cindy Crawford ήταν πολύ περισσότερο εξωστρεφής και κοινωνική από τον Richard Gere και ότι δεν υπήρξαν ποτέ πραγματικοί φίλοι μεταξύ τους.
Επιπλέον, οι απαιτητικές καριέρες και των δύο, τους κρατούσαν μακριά τον έναν από τον άλλο, γεγονός που δημιούργησε μία ψυχική απόσταση μεταξύ τους.

Το 1994 ξεκίνησαν οι πρώτες φήμες για τον χωρισμό τους, αλλά οι ίδιοι προχώρησαν σε κοινή δήλωση ότι ο γάμος τους πηγαίνει μια χαρά, γεγονός που διαψεύστηκε σχεδόν ένα χρόνο αργότερα όταν το 1995 κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου.
Το κλίμα μεταξύ τους παρέμεινε φιλικό, αλλά καθώς δεν είχαν αποκτήσει παιδιά, δεν κράτησαν επαφή.

Η σχέση και ο γάμος τους ήταν ένα παραμύθι για τον κόσμο του Hollywood, που δυστυχώς δεν κατάφεραν να διατηρήσουν ζωντανό. Οι ίδιοι έμαθαν από τα λάθη τους και προχώρησαν στις ζωές τους αποκτώντας νέους συζύγους και παιδιά.

Ακόμη και σήμερα όμως, παραμένουν ένα από τα λαμπερά και sexy ζευγάρια της διεθνούς showbiz.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!