Ποια διάσημη σταρ κρύβεται πίσω από την εκρηκτική ξανθιά;

Μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες του νέου της ρόλου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας αμερικανικής σειράς «National Treasure» ακολουθώντας τις επιτυχημένες ταινίες δράσης με πρωταγωνιστή τον Nicolas Cage «National Treasure» του 2004 και «National Treasure: Book of Secrets» του 2007, με την οικογένεια Gates να συνεχίζει την αναζήτηση ιστορικών θησαυρών και αντικειμένων ανεκτίμητης αξίας, με σκοπό τη διάσωση και την συντήρησή τους.

Παρόλο που οι ταινίες θύμιζαν λίγο την πλοκή του «Ιντιάνα Τζόουνς» και του «Κώδικα Ντα Βίντσι», σημείωσαν τεράστια εισπρακτική επιτυχία και το επιτυχημένο franchise της Disney προσεχώς θα προβάλλεται και στη μικρή οθόνη.

Στο αξιόλογο καστ της σειράς συμμετέχει η διάσημη ηθοποιός Catherine Zeta – Jones, η οποία για τις ανάγκες του ρόλου της «Billie» μεταμορφώθηκε σε … ξανθιά.
Εικόνα1
Η 52χρονη Catherine Zeta - Jones έγινε διάσημη με το ρόλο της στην ταινία «Η μάσκα του Ζορό» του 1998, βραβεύτηκε με Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία μιούζικαλ «Chicago» του 2002, συμμετείχε δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood στην ταινία «Ocean’s 12» του 2004, ενώ η επιτυχημένη πορεία της συνεχίζεται σε κινηματογράφο και τηλεόραση και περιμένουμε με αγωνία να την απολαύσουμε και στη σειρά «National Treasure».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!