Όταν ο Πάριος «βίδωσε» τον Βαλάντη με μία μόνο ατάκα του

(VIDEO) «Την πλάτη μας έβλεπε μια ζωή...»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Βαλάντης είναι ικανός ερμηνευτής αλλά τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στη δημοσιότητα λόγω της παρουσίας του στο Survivor και τις «κόντρες» με τους συναγωνιστές του στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Πριν από μερικά χρόνια ο Βαλάντης δημιούργησε μια «κόντρα» και με συναδέλφους του, συγκεκριμένα με τον Γιάννη Πάριο, τη Χαρούλα Αλεξίου, αλλά και τη Δήμητρα Γαλάνη.

Ο Βαλάντης είχε δηλώσει τότε σε συνέντευξή του:

«Εγώ δεν θα τραγουδάω 45 και 50 ετών. Δεν θα έβλεπα πια τον Γιάννη Πάριο. Τον θαυμάζω, είναι από τους αγαπημένους μου τραγουδιστές, αλλά όλα έχουν ένα όριο. Μετράει η εικόνα και το όλο πακέτο. Ούτε τη Χαρούλα Αλεξίου και τη Δήμητρα Γαλάνη θα παρακολουθούσα. Είσαι σαν τους ποδοσφαιριστές, μετά τα 50 σου, μπορείς να ασχοληθείς με κάτι άλλο».

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας συνάντησε τον Γιάννη Πάριο στο σπίτι του, για μια συνέντευξη στο Πρωινό του MEGA, όπου και τον ρώτησε για τις συγκεκριμένες δηλώσεις του συναδέλφου του.

Ο Πάριος, με ψυχραιμία, απάντησε:

«Επειδή καταλαβαίνω για ποιον λες. Φοβάμαι ότι άλλο ήθελε να πει και άλλο είπε. Τώρα έφυγα εγώ πήγα σπίτι μου, έφυγε και η Αλεξίου και πήγε σπίτι της. Το κενό μας είναι ικανός να το καλύψει; Μακάρι. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Δεν τον σπρώχνουμε για να πάμε μπροστά. Την πλάτη μας έβλεπε μια ζωή».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!