Όσκαρ 2022: Ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε live τον παρουσιαστή Κρις Ροκ!

Όλοι νόμιζαν ότι ήταν σκηνοθετημένο αλλά δεν ήταν
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
28/03/2022

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Μακρής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επεισοδιακή ήταν η σημερινή τελετή απονομής των Όσκαρ καθώς ο βραβευμένος στη συνέχεια της βραδιάς,με Όσκαρ καλύτερου ανδρικού ρόλου, Γουίλ Σμιθ, σηκώθηκε από τη θέση του και έριξε ένα ξεγυρισμένο χαστούκι στον παρουσιαστή Κρις Ροκ.

Προηγουμένως ο Κρις Ροκ αστειεύτηκε με το ξυρισμένο κεφάλι της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, της συζύγου του Will Smith, η οποία πάσχει από αλωπεκίαση.

«Jada I love you, "G.I. Jane 2", ανυπομονώ να το δω», είπε ο Ροκ, με την κάμερα να δείχνει την Τζέιντα να αντιδρά με γουρλωμένα μάτια, μετά το ατυχές αστείο του κωμικού ηθοποιού, με τον ίδιο να συνεχίζει λέγοντας ότι «ήταν καλό», αναφερόμενος στο αστείο του, που δεν πήγε και πολύ καλά!

Τότε ο Will Smith, σηκώθηκε από τη θέση του, κινήθηκε προς τον Κρις Ροκ και τον χαστούκισε!

Και όταν επέστρεψε στη θέση του, φώναξε στον Κρις Ροκ «μην ξαναπιάσεις στο γ@μημ€νο στόμα σου τη γυναίκα μου»!

Ο Κρις Ροκ φανερά σοκαρισμένος αρκέστηκε να πει: «Ο Will Smith μόλις με χτύπησε... Αυτή πρέπει να είναι η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία της τηλεόρασης»

Λίγο αργότερα, ο Will Smith κέρδισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο «Η μέθοδος Γουίλιαμς», με τον σπουδαίο Αμερικανό ηθοποιό να απολογείται με δάκρυα στα μάτια για την πράξη του.

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη από την Ακαδημία», είπε ο Σμιθ. «Η αγάπη σε εξωθεί να κάνεις τρελά πράγματα», δήλωσε προσπαθώντας να δικαιολογηθεί, κατά την απονομή του χρυσού αγαλματιδίου.

Η Ακαδημία εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα αναφέροντας ότι καταδικάζει τη βία.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!