Οι Queen θα τραγουδήσουν στα Όσκαρ

Ανακοινώθηκε από την Ακαδημία
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το βρετανικό ροκ συγκρότημα των Queen θα εμφανιστεί live στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, την προσεχή Κυριακή (24 Φεβρουαρίου), ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, κι ενώ η ταινία "Bohemian Rhapsody", για τη ζωή του θρυλικού Φρέντι Μέρκιουρι, που διεκδικεί το βραβείο καλύτερης ταινίας, καταγράφει τεράστια επιτυχία στις κινηματογραφικές αίθουσες.

«Is this the real life? Is this just fantasy? We welcome @QueenWillRock and @adamlambert to this yeara's Oscars» ανέφερε η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Το συγκρότημα, του οποίου ο εκλιπών frontman Φρέντι Μέρκιουρι αποτέλεσε έμπνευση για τη δημιουργία της ταινίας "Bohemian Rhapsody," απαρτίζεται τώρα από τα εναπομείναντα μέλη Μπράιαν Μέι και Ρότζερ Τέιλορ με τον πρώην αστέρα του American Idol Άνταμ Λαμπέρτ στα φωνητικά.

«Queen and @adamlambert will rock you» ήταν το tweet που έστειλε το συγκρότημα ως απάντηση.

Το "Bohemian Rhapsody" είναι υποψήφιο σε πέντε κατηγορίες, μεταξύ αυτών α΄ ανδρικού ρόλου για τον Ράμι Μάλεκ, που ενσαρκώνει τον Μέρκιουρι στην ταινία.

Η ταινία αναδείχθηκε σε blockbuster με εισπράξεις άνω των 854 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office.

Η Ακαδημία δεν διευκρίνισε ποια τραγούδια θα ερμηνεύσουν οι Queen ή πότε ακριβώς θα εμφανιστούν στη σκηνή, με την τελετή να πραγματοποιείται χωρίς οικοδεσπότη για πρώτη φορά εδώ και 30 χρόνια.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!