Οι Έλληνες influencers με τους περισσότερους followers

Απ’ όλα έχει ο μπαξές: Αθλητές, παρουσιάστριες, μηχανικοί, ηθοποιοί και όχι μόνο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού MEGA παρουσιάστηκαν οι Έλληνες με τους περισσότερους ακόλουθους στα social media και μαζί οι αμοιβές τους για κάθε μία ανάρτηση.

Όσοι έχουν από 500.000 έως 2 εκατομμύρια followers ανήκουν στην κατηγορία των Mega influencers και μπορούν να λαμβάνουν από 3.000 έως 10.000 ευρώ ανά post.

Γι’ αυτό και το υπουργείο Ανάπτυξης αναζητά τον τρόπο μέσω του οποίου γίνεται η αμοιβή των influencers, έπειτα από παρέμβαση της ευρωπαϊκής επιτροπής.

Πάντως δεν είναι και τόσο εύκολο να γίνει κανείς πετυχημένος influencer καθώς χρειάζεται μεθοδικότητα, εργατικότητα, υπομονή και… άστρο.

Πάμε όμως στην 10άδα με τους Έλληνες influencers με τους περισσότερους followers

Πρώτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 15,9 εκατομμύρια followers στο instagram, είδωλο για μικρούς και μεγάλους σε όλο τον πλανήτη

Δεύτερος ο Σπύρος Πανόπουλος. Ο Έλληνας μηχανικός, επιχειρηματίας και δημιουργός του ταχύτερου αυτοκινήτου στον κόσμο με το ελληνικό όνομα «Chaos», μετράει 2,6 εκατομμύρια χρήστες στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ακολουθούν οι Κώστας Τσιμίκας, Άκης Πετρετζίκης και Στέφανος Τσιτσιπάς, έκαστος με 1,8 εκατομμύρια followers.

Στην έκτη θέση είναι η Ελένη Μενεγάκη με 1,3 εκατομμύρια followers, όσους έχει και η Ελένη Φουρέιρα .

Ο ηθοποιός, Αντρέας Γεωργίου φτάνει τα 1,2 εκατομμύρια followers και η δεκάδα ολοκληρώνεται με τους Αλέξανδρο Κοψιάλη και Ιωάννα Τούνη με 1,1 εκατομμύρια «πιστούς».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!