Οι 10 σταρ με τα πιο πολυτελή και ακριβά σπίτια

(VIDEO) Δείτε τα σπίτια που επιλέγουν οι διάσημοι για να χαλαρώνουν
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Είναι διάσημοι και πάμπλουτοι, αναζητούν ένα σπίτι ήρεμο και απομονωμένο για να χαλαρώνουν και οι μεσίτες ακινήτων κάνουν … πάρτι.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα 9 από τα 10 σπίτια που ακολουθούν βρίσκονται στην California, αφού οι ιδιοκτήτες τους (πρώην ή/και νυν) είναι διάσημοι αστέρες του Hollywood.

Υπάρχει κάποιος όμως, που επέλεξε έναν πιο εξωτικό προορισμό: την Καραϊβική.

Αναλυτικά, οι σταρ με τα ακριβότερα σπίτια είναι οι:

10) Ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston

Jen Brad 4
Tο πρώην ζευγάρι είχε στην κατοχή του το πολυτελές σπίτι στο Beverly Hills από το 2001 μέχρι το 2006. Το σπίτι είχε πουληθεί σε έναν χρηματιστή τo 2006, αλλά πρόσφατα διατέθηκε πάλι προς πώληση στην τιμή των $ 44,5 εκατ. Το σπίτι περιλαμβάνει 5 υπνοδωμάτια, 13 μπάνια, γήπεδο τένις, ξενώνα, κήπο και πισίνα ενώ η επίπλωσή του είναι εξίσου πολυτελής και πανάκριβη.

9) Tom Cruise

cruise black bhaer fi
Ο διάσημος σταρ το 2016 πούλησε το σπίτι που μοιραζόταν με την πρώην σύζυγό του Katie Holmes, στο Beverly Hills. Το σπίτι, το οποίο είχε έκταση 10.000 τ.μ., περιλάμβανε 7 υπνοδωμάτια, 9 μπάνια, γήπεδο τένις και μπάσκετ, πισίνα, παιδική χαρά και 2 ξενώνες, πουλήθηκε έναντι $ 40 εκατ.

8) Denzel Washington

48ee9fa3e0fa5175dd3f7ec0ce032dff
Ο οσκαρικός ηθοποιός κατέχει μία έκταση 1,5 στρέμματος στο Beverly Hills, με ιδιωτικό δρόμο. Γείτονές του είναι ο Eddie Murphy, ο Silvester Stallone, Rod Stewart και άλλοι διάσημοι σταρ. Το σπίτι του διαθέτει πισίνα και γήπεδο μπάσκετ και η αξία του υπολογίζεται ότι ανέρχεται στα $ 20 εκατ.

7) Eddie Murphy

Το σπίτι, στην τοποθεσία Granite Bay, πουλήθηκε σε δημοπρασία το 2018 έναντι $ 5,5 εκατ. Ο καλλιτέχνης κατείχε το ακίνητο με την πρώην σύζυγό του Nicole Mitchell Murphy, το οποίο πούλησαν το 2007 έναντι $ 6,1 εκατ. Το ακίνητο, εκτάσεως 2,5 στρεμμάτων περιλαμβάνει 10 υπνοδωμάτια, 10 μπάνια, αίθουσα μπιλιάρδου, αίθουσα κινηματογράφου, γυμναστήριο, Spa, ξενώνα και γήπεδο για σπορ.

6) Will Smith

Ο διάσημος σταρ και η – επίσης ηθοποιός – σύζυγός του Jada Pinkett Smith, κατέχουν ένα ακίνητο 150 στρεμμάτων το οποίο σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Stephen Samuelson και χρειάστηκε 7 χρόνια για να χτιστεί. Το σπίτι έχει έκταση 25.000 τ.μ. και περιλαμβάνει 9 υπνοδωμάτια, studio ηχογράφησης, αίθουσα διαλογισμού, γκαράζ 8 θέσεων, πισίνα, γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ και τένις, ενώ στον κήπο βρίσκεται και τεχνητή λίμνη.

5) Jason Statham

ed807a11969143eba82ab15363bb5a0a
Ο πασίγνωστος από ταινίες περιπέτειας ηθοποιός, αγόρασε το σπίτι του στο Malibu, το 2015 έναντι $ 2,7 εκατ. και το διαθέτει προς πώληση στην τιμή των $ 7 εκατ. Το σπίτι χτίστηκε το 1957 αλλά έχει πραγματοποιηθεί ολική ανακαίνιση και περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, ενώ η τοποθεσία που βρίσκεται είναι απομονωμένη σε ιδιωτική παραλία και η θέα που διαθέτει στον Ειρηνικό ωκεανό είναι μοναδική.

4) Jessica Alba

charles toppinos house former
Η διάσημη ηθοποιός αγόρασε το σπίτι της το 2017 έναντι $ 10 εκατ. Πρόκειται για μία έκταση 1,85 στρεμμάτων με ένα σπίτι εκτάσεως 9.000 τ.μ., το οποίο περιλαμβάνει 7 υπνοδωμάτια, 9 μπάνια, πισίνα, παιδική χαρά, κλπ.. Η σταρ ζούσε με τον σύζυγό της και τα 3 παιδιά τους στην ίδια γειτονιά, αλλά καθώς η οικογένεια μεγάλωνε άρχισαν να αναζητούν ένα μεγαλύτερο σπίτι. Η επιλογή έγινε αμέσως και για την ανακαίνιση η Jessica Alba ζήτησε τους διακοσμητές του σπιτιού της Ellen DeGeneres και της Portia De Rossi.

3) Jennifer Aniston

2 brad pitt jennifer aniston house living room a
Η ελληνικής καταγωγής διάσημη σταρ συχνά ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της, αξίας $ 21 εκατ., το οποίο βρίσκεται στο Bel Air, στο Los Angeles. Το σπίτι έχει έκταση 8.500 τ.μ. και η σταρ το αγόρασε το 2011. Το ακίνητο, που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα A. Quincy Jones, χτίστηκε το 1965 και την ανακαίνισή του ανάλαβε ο διακοσμητής Stephen Shadley, ενώ η αγαπημένη σταρ έχει χαρακτηρίσει το σπίτι της ως «μία μεγάλη αγκαλιά». Το σπίτι περιλαμβάνει play room, πισίνα, κελάρι, κλπ…

2) Bruce Willis

Bruce Willis house 5
Το 2018 ο διάσημος σταρ πούλησε το σπίτι που κατείχε έναντι $ 27 εκατ., χάνοντας περίπου $ 6 εκατ. από την αρχική τιμή. Η βίλα βρίσκεται σε μία έκταση 9 στρεμμάτων στα εξωτικά νησιά Turks and Caicos, στην Καραϊβική και η τιμή πώλησης είναι η δεύτερη υψηλότερη τιμή ακινήτου στην ιστορία του νησιού. Το ακίνητο εκτάσεως 18.000 τ.μ., περιλαμβάνει 11 υπνοδωμάτια, 13 μπάνια, 2 ανεξάρτητους ξενώνες, ιδιωτική παραλία, 4 πισίνες και μαγευτική θέα στον ωκεανό.

1) Mark Wahlberg

mark wahlbergs house
Το 2015 ο διάσημος σταρ πούλησε το σπίτι του στο Beverly Hills έναντι $ 13 εκατ., το οποίο έχει έκταση 1,7 στρέμματα και περιλαμβάνει ακίνητο 11.500 τ.μ. Στο ακίνητο εκτός από την κύρια κατοικία περιλαμβάνονται 2 ανεξάρτητοι ξενώνες, γυμναστήριο με ρινγκ για μποξ, γήπεδο μπάσκετ, πισίνα με καταρράκτη, 5 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια, αίθουσα κινηματογράφου, κλπ…

Δείτε το ακόλουθο video με φωτογραφίες από τα πολυτελή σπίτια των διάσημων σταρ:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!