Ο Ρότζερ Ντάλτρεϊ εγκατέλειψε την σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας

Ισχυριζόμενος προβλήματα ακοής και ασθένειας
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Ρότζερ Ντάλτρεϊ - frontman του θρυλικού βρετανικού ροκ συγκροτήματος, The Who, αποχώρησε από τη σκηνή το Σάββατο το απόγευμα, μετά από διάφορα προβλήματα που αντιμετώπισε στη διάρκεια της  συναυλίας του στο Ruth Eckerd Hall στο Clearwater της Φλόριντα.

Ο Ντάλτρεϊ, ο οποίος τον επόμενο μήνα κλείνει τα 79 του χρόνια, τελικά τα παράτησε στην προσπάθειά του να τραγουδήσει το τραγούδι των The Who, Naked Eye. Η συναυλία του κράτησε μόλις μια ώρα.

«Θα κάνω στον εαυτό μου κάποια σοβαρή ζημιά εδώ και δεν πρόκειται να το κάνω γιατί δεν θα ξανατραγουδήσω ποτέ. Λυπάμαι», είπε ο Ντάλτρεϊ στο πλήθος.

«Δεν είμαι ρομπότ. Σίγουρα δεν είμαι ρομπότ» και συνέχισε: «Δεν το κάνω πια στον εαυτό μου. Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε».
Roger Daltrey show with problems
Καθ' όλη τη διάρκεια της παράστασης, ο Ντάλτρεϊ παραπονιόταν ότι είχε πρόβλημα να ακούσει τη μπάντα του. Σταμάτησε το συγκρότημα κατά τη διάρκεια του «Getting in Tune» και ξεκίνησε το τραγούδι από την αρχή. Όμως το πρόβλημα συνεχίστηκε.

Ο Ντάλτρεϊ είπε τότε στο πλήθος ότι δεν ένιωθε καλά και σημείωσε τη δυσκολία του να τραγουδήσει με παλινδρόμηση οξέος. Κάποια στιγμή για να ξεκουράσει για λίγο τη φωνή άφησε το σόου στον κιθαρίστα Simon Townshend (o μικρότερος αδερφός του Pete Townshend), ο οποίος σόλαρε σε μια εκδοχή του The Who's Goin' Mobile. Αλλά αυτό τελικά δεν βοήθησε τον Ντάλτρεϊ. 

Ο Ντάλτρεϊ έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί στο Rock Legends Cruise έξω από το Ft. Lauderdale στις 13 Φεβρουαρίου. Έχει άλλη μια συναυλία στο Χόλιγουντ της Φλόριντα, στις 20 Φεβρουαρίου. Επίσης,  οι Who έχουν ανακοινώσει μια περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο για το καλοκαίρι.

Ο Ντάλτρεϊ έχει παραδεχθεί ότι με τα χρόνια έχει σημαντική απώλεια ακοής λόγω των δεκαετιών που έπαιζε δυνατή μουσική.

Εδώ είναι το setlist έως τη διακοπή της συναυλίας:
I Can See For Miles, Freedom Ride, Squeeze Box, Waiting For a Friend, Who Are You, Giving It All A Way, Getting In Tune, Tattoo, After The Fire, Going Mobile, Naked Eye

*Οι πληροφορίες είναι από το www.abcactionnews.com 
 
 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!