Ο Νόελ Γκάλαχερ αποκάλυψε γιατί δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο και γιατί το έκανε

Ο γιατρός του τού είπε ότι είναι ανόητος
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Νόελ Γκάλαχερ αποκάλυψε ότι έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της Covid-19 και άσκησε κριτική σε όσους διάσημους κάνουν εκστρατεία καλώντας τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Ο Άγγλος τραγουδιστής, τραγουδοποιός και κιθαρίστας, πρώην μέλος των Oasis τόνισε ότι ο γιατρός του τού είπε πως θα είναι «ανόητος» αν δεν εμβολιαστεί, καθώς αρχικά δεν ήθελε να το κάνει.

Ο Νόελ Γκάλαχερ διευκρίνισε ότι δεν φοβόταν ότι αν δεν εμβολιαστεί, θα προσβληθεί από κορονοϊό, επειδή υπέφερε περισσότερο όταν υπέστη δηλητηρίαση από φαγητό στο Μεξικό.

Είπε ακόμη ότι ο λόγος για τον οποίο δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο, είναι επειδή ανησυχούσε για «απώλεια μαλλιών», αλλά ο γιατρός του ανέφερε ότι δεν υπάρχει αποδεικτικό στοιχείο ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί, αν εμβολιαστεί.

«Οπότε λες ότι πρέπει να το κάνω;» είπε ο Γκάλαχερ στον γιατρό του και εκείνος απάντησε: «Όχι, λέω ότι αν δεν το κάνεις, είσαι ανόητος».

«Θα πω: είναι ανθρώπινο δικαίωμα να αρνείσαι το εμβόλιο» τόνισε ο καλλιτέχνης.

«Και οι άνθρωποι που ηθικολογούν, κουνώντας το δάκτυλο σε ανθρώπους που αρνούνται να εμβολιαστούν, να πάνε να ***. Ετσι ξεκινά ο φασισμός» υποστήριξε.

«Όταν κάθομαι στο σπίτι και στις διαφημίσεις ανάμεσα στον ποδοσφαιρικό αγώνα ο Λένι Χένρι λέει "κάντε το εμβόλιο" εγώ λέω: « Κάνε το εμβόλιο, από σένα εξαρτάται».

Ο Νόελ Γκάλαχερ προηγουμένως εξέφρασε την αντίθεσή του τον περασμένο Σεπτέμβριο στα κυβερνητικά μέτρα στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη χρήση μάσκας όσων μπαίνουν σε καταστήματα ή κινούνται με μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ο μικρότερος αδερφός του, Λίαμ εξέφρασε, όπως ήταν αναμενόμενο, αντίθετη άποψη και έγραψε στο Twitter ότι δεν τον ενοχλεί να φορά μάσκα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!