Ο λαμπερός γάμος του Μάρκ Άντονι και της Νάντια Φερέιρα

Στο Μουσείο Τέχνης Perez στο Μαϊάμι
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο 54χρονος μουσικός και η 23χρονη πρώην διαγωνιζόμενη στο Μις Υφήλιος, Νάντια Φερέιρα, παντρεύτηκαν μετά από αρραβώνα οκτώ μηνών, με το ζευγάρι να διοργανώνει μια λαμπερή τελετή στο Μουσείο Τέχνης Perez στο Μαϊάμι.

Σε φωτογραφίες που δημοσίευσαν τα αμερικανικά ΜΜΕ η πανέμορφη νύφη φορούσε ένα πανέμορφο λευκό δαντελένιο νυφικό της σχεδιάστριας Γκάλια Λαχάβ, το οποίο διέθετε ένα εντυπωσιακό διάφανο τοπ διακοσμημένο με μικρά λευκά άνθη.

Nadia Ferreira Sparkles In Gorgeous Floral Wedding Gown 3

Στον γάμο δεν παρευρέθηκαν η πρώην σύζυγος του Μαρκ Άντονι, Τζένιφερ Λόπεζ με τον νέο της σύζυγο, Μπεν Άφλεκ, ούτε τα 14χρονα δίδυμα παιδιά τους Emme και Max.
bkg mac220513 10 collage u56248702275anr.jpg
Ένας από τους κουμπάρους του ζευγαριού ήταν ο θρύλος του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ. Μαζί με τον Μπέκαμ ήταν και ο γιος του Κρουζ, 17 ετών.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν και ο Κολομβιανός σούπερ σταρ Μαλούμα.

Marc Anthony Nadia Ferreira 5
Να σημειωθεί ότι ο Μάρκ Άντονι είναι βραβευμένος με επτά βραβεία Γκράμμυ ενώ έχει πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο.

Έχει κερδίσει πολλά βραβεία και έχει λάβει παγκόσμια αναγνώριση. Κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τον καλλιτέχνη με τις περισσότερες πωλήσεις δίσκων salsa και βρίσκεται στο νούμερο 1 στα Billboard charts.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!