Ο Ντι Κάπριο έβαλε τον πιο περίεργο όρο στο συμβόλαιό του

Στην ταινία «Once Upon a Time in Hollywood»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η πολυαναμενόμενη ταινία του Κουεντίν Ταραντίνο, «Once Upon a Time in Hollywood», με πρωταγωνιστές δύο μεγάλους σταρ του Χόλιγουντ, τον Μπραντ Πιτ και το Λεονάρντο Ντι Κάπριο έκανε πρεμιέρα στην Αμερική. 

Ο Ντι Κάπριο ως μεγάλος σταρ έχει τις δικές του παραξενιές και μάλιστα ένας από τους όρους που έβαλε στο συμβόλαιό του είναι αρκετά πρωτότυπος.

Σύμφωνα, με το Hollywood Reporter ο διάσημος ηθοποιός ζήτησε από την παραγωγή, στη διάρκεια των γυρισμάτων, να μην τον κοιτάζει κανένας από το συνεργείο στα μάτια, προκειμένου να μην του αποσπάται η προσοχή. Και να διατηρηθεί έτσι η ατμόσφαιρα μυστηρίου στο πλατό.

Πάντως λέγεται ότι δέχθηκε να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Ταραντίνο με μικρότερο κασέ από το συνηθισμένο. Συγκεκριμένα, πληρώθηκε 15 εκατομμύρια δολάρια μπροστά για να πει το «ναι» (5 εκατομμύρια λιγότερα από αυτά που αμείβεται), όμως, αν η ταινία γνωρίζει εισπρακτική επιτυχία, τότε η αμοιβή του θα εκτοξευθεί μέχρι και στα 45 εκατομμύρια δολάρια!

Πιτ και Ντι Κάπριο πάντως ταίριαξαν πολύ, ενώ και οι δύο παραδέχονται πως ήταν μία συνεργασία που την ήθελαν πάντα και δηλώνουν ευτυχείς που τελικά τα κατάφεραν.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!