Ο Μπραντ Πιτ συμμετέχει σε έκθεση γλυπτικής στη Φινλανδία

Μικρού μεγέθους γλυπτά και μεγάλων διαστάσεων δημιουργίες
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Αμερικανός ηθοποιός συμμετέχει στην έκθεση με τίτλο «Thomas Houseago’s WE with Nick Cave & Brad Pitt » που διοργανώνεται σε Μουσείο στο Τάμπερε, η οποία περιλαμβάνει επίσης έργα κεραμικής του Αυστραλού τραγουδιστή και τραγουδοποιού, Νικ Κέιβ και του Βρετανού γλύπτη και ζωγράφου, Τόμας Χάουζεγκο.

Η συλλογή εννέα έργων του Μπραντ Πιτ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα μπρούτζινο έργο που απεικονίζει τον Χαν Σόλο από την κινηματογραφική σειρά «Star Wars» και ένα μικροσκοπικό σπίτι από φλοιό δέντρων.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός φιλοτέχνησε πολλά ξύλινα κηροπήγια «Candle Holders For Loved Ones» τα οποία όπως διευκρίνισε «δημιουργήθηκαν την περίοδο της Covid-19».

Ο Μπραντ Πιτ δεν παρευρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης, στο Μουσείο Τέχνης Sara Hildén, αλλά φωτογραφίες από την έκθεση με τα έργα του Αμερικανού ηθοποιού δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η καλλιτέχνης/σχεδιάστρια DeBranne Treu. «Είναι ένας αληθινός καλλιτέχνης που δημιουργεί με έντονο πάθος και ορμή» έγραψε μεταξύ άλλων στα σχόλιά της.

«Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που ο Τόμας Χάουζεγκο αποφάσισε να φέρει την έκθεση We στο Τάμπερε. Είναι επίσης συναρπαστικό να βιώνουμε μια νέα και διαφορετική καλλιτεχνική πλευρά του Νικ Κέιβ και του Μπραντ Πιτ. Η WE μεταφέρει ένα ισχυρό μήνυμα συνεργασίας και την αίσθηση της κοινότητας που ταιριάζει απόλυτα με το Τάμπερε, καθώς η πόλη είναι γνωστή για την ικανότητά της για αλλαγή και λήψη τολμηρών αποφάσεων από κοινού. Το μήνυμα της από κοινού δημιουργίας και του να βασιζόμαστε ο ένας στον άλλο είναι πολύ ισχυρό σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς» ανέφερε η δήμαρχος του Τάμπερε, Άννα Κάισα Ίκονεν.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!