Ο Μπέζος εξηγεί ποιους εννοεί όταν λέει: «Δεν θέλω να μιλάω με ηλίθιους»

(VIDEO) «Είναι αυτοί που προσπαθείς να τους πείσεις ότι…»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
10/12/2020
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γιάννης Μπέζος είναι προικισμένος καλλιτέχνης.

Προσωπικά απολαμβάνω τις δηλώσεις του, ανεξάρτητα αν συμφωνώ ή διαφωνώ μαζί του.

Είναι ξάστερος και καίριος.

Ενδιαφέρουσα και η συνέντευξή του στην εκπομπή Direct του Τάκη Χατζή.

Μεταξύ άλλων ερωτήθηκε για την δήλωση που είχε κάνει πρόσφατα πως δεν θέλει να μιλάει με ηλίθιους.

Ο Μπέζος εξήγησε: «Είναι αυτοί που προσπαθείς να τους πείσεις ότι ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή και δε βγαίνει από τη Δύση».

Ακόμη ο Γιάννης Μπέζος είπε:

«Το πιο ακραίο ίσως που έχω κάνει είναι πως είχα κάνει μια δήλωση κάποτε ότι καλό είναι κάποιοι άνθρωποι να πάνε στο σπίτι τους. Να τελειώνουμε. Πρέπει τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν και να καταλάβουμε ότι αυτή η δουλειά δεν είναι για όλους. Το ότι είχε αντιδράσεις το θεώρησα φυσικό. Θα ήταν και ανώμαλο να μην έχει αντιδράσεις αλλά, ένας από τους λόγους που την έκανα, ήταν για να δημιουργηθούν και αντιδράσεις να ξεκουνηθούμε λιγάκι».

Όσον αφορά το πολιτικό σκηνικό στην χώρα, ο Γιάννης Μπέζος δήλωσε:

«Δεν είμαι αριστερός, είμαι ένας φιλελεύθερος άνθρωπος. Στη συμπεριφορά μου είμαι πολύ αριστερός άνθρωπος και πολύ έντιμος, σας διαβεβαιώνω για αυτό. Είμαι χριστιανός, αλλά απεχθάνομαι τους φανατισμούς. Ο χριστιανισμός είναι ένα μεγάλο φιλοσοφικό κίνημα το οποίο λίγο εφάπτεται της αριστεράς. Δεν ψήφισα τον κύριο Τσίπρα, δεν ανήκω στον χώρο αυτόν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον εκτιμώ. Τα κόμματα στην Ελλάδα έχουν κάποια βαρίδια πίσω τους. Για να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως είδαμε, κατέφυγε σε συμμαχίες οι οποίες ήταν λίγο παράδοξες. Και βέβαια όταν ένα κόμμα γιγαντώνεται, είναι πολύ φυσικό στον χώρο του να παίρνει και κάθε καρυδιάς καρύδι».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!