Ο Μπέζος «άδειασε» με το γάντι την Τσιμτσιλή

(VIDEO) «Σας απαντώ ότι δεν θα απαντήσω σε αυτές τις ερωτήσεις»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Γιάννης Μπέζος δεν μασάει τα λόγια του.

Είναι διαθέσιμος στο «αναγκαίο» δημοσιογραφικό «παιχνίδι» αλλά ξάστερος και καίριος, με το δικό του τρόπο και τη δική του ιδιοσυγκρασία.

Η ευθύνη των απαντήσεών του και της «στάσης» του βαραίνει εκείνους που είναι απέναντί του και σε όσα «επιλέγουν» να τον ρωτούν.

Έτσι όταν ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Στην επαρχία, που οι άνθρωποι δεν έχουν την τύχη να σας δουν τόσο συχνά, αν έρθει κάποιος να βγάλετε μια σέλφι, όχι αγκαλιές και φιλιά…» ο Γιάννης Μπέζος απάντησε: «Μη με ρωτάτε τέτοια πράγματα, δεν θα σας απαντήσω. Τα έχω απαντήσει πολλές φορές».

«Για αγκαλιές και φιλιά! Για σέλφι;» επέμεινε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Τα έχω απαντήσει πάρα πάρα πολλές φορές» επανέλαβε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αλλά και ικανός ερμηνευτής.

«Δεν το είπα για κακό, αλλά…» συνέχισε η παρουσιάστρια και ο Γιάννης Μπέζος επέμεινε : «Έχω απαντήσει 500 φορές».

«Έχετε απόλυτο δίκιο! Δεν προσπαθώ να βγάλω κάτι πικάντικο» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Προσπαθείτε να βγάλετε κάτι πικάντικο, αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου. Σας απαντώ ότι δεν θα απαντήσω σε αυτές τις ερωτήσεις» τόνισε ο Μπέζος.

«Τον αγαπώ! Έχω γενέθλια, οπότε είναι λίγο πιο ανεκτικός» είπε ανάλαφρα χαμογελώντας η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Γιάννης Μπέζος της ευχήθηκε «χαμογελώντας» διακριτικά και ανάλογα με τη σειρά του για τα γενέθλια της.

Δείτε όλη σχεδόν τη συνέντευξη του Γιάννη Μπέζου, νομίζω έχει το ενδιαφέρον της. 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!